nasıl derler; senin için fesat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Orta doğu Asya abazanlığı desen daha doğru olur.Ooo 12 ayın sultanı gelmiş.
Welkom to Ortadoğibataliğina
İlk defa bir erkeğe alıntı yapıyorum baya zoruma gitti..Biraz da alinti'da ne yazildigi hakkinda konusalim. Yani ne yazdinda tepki verdi bro kajsjdj @Yabani
Alıntı yaptırmayın bana kardeşimOrta doğu Asya abazanlığı desen daha doğru olur.
Bana alıntı yapmanda problem yok. Sana aşık değilim, olmam, bekleme de. Çünkü benim kadın kriterlerim (borsa deyimi ile optimizasyon şartları) çok ince ve detaylıdır.Alıntı yaptırmayın bana kardeşim
Bende aksini düşünüyordum.taştan yumuşak ekmekten çıtır töbe estğ..Bana alıntı yapmanda problem yok. Sana aşık değilim, olmam, bekleme de. Çünkü benim kadın kriterlerim (borsa deyimi ile optimizasyon şartları) çok ince ve detaylıdır.
Belki de onlarda bunun farkindadir iste haci. Dİlk defa bir erkeğe alıntı yapıyorum baya zoruma gitti..
Hacı babam sen girme o toplara boşver kafana göre takıl.Bende aksini düşünüyordum.taştan yumuşak ekmekten çıtır töbe estğ..
Çapkınlığa devam gizli gizli çaktırmadan..Belki de onlarda bunun farkindadir iste haci. D
Istemeye geliyorum......alıntılıyorsa bil ki seninle tanışıp konuşmak istiyor love atıyorsa gönlü sendedir öpücük atıyorsa git babasından iste zaman kaybetme (ironi)