Alıntıyı sarkıntılık sanan kız üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Doğruda olabilir…
Heyy Allah’ın çıtırları bizi ne sandınız öyle!bugün alıntı yaparız,yarın bulantı oluruz sizlere ona göre..

biriyle alıntıda sohbet ettiğim zaman neden namusumun elden gittiği düşüncesine kapıldığımı şimdi anlıyorum.

Hahaha ne alaka ya. O kadar hasta ruhlu değiliz.
O bence sizin çakallığınız.

İşte tam benim konum. Sayfalar dolusu yazardım da bu konuyla alakalı. Yazmayacağım.
IRC dahil her yerde bir kıza iki güzel kelime konuştun mu, kendine aşık zannediyor. Hayır beni tanıyor musun? Yok. Gördün mü? Yok. Benim nelerden nasıl hoşlandığımı bilir misin? Yok.

Peki sana aşık olduğumu nasıl düşünüyorsun? Cevabı çok basit. Çünkü sende en az benim hemcinslerimin çoğunluğu kadar açsın. Kadın erkek için demiyorum ben bunu. Genel bir fikriyat. Erkekler de bir kız kendilerini alıntıladı mı ya da güldü mü aşık zannediyor. Kızlar da. Ama o iş öyle değil hacı.

Kadınların kalbine giden yol önce akıllarından sonra vicdanlarından geçer. Bu iki kapıdan geçemiyorsan hiç zorlama. Sessizce uzaklaş. Çünkü senin için kerkinmek ise temel maksat, karşındaki kız için güven ve anlaşmaktır. Bunu veremediğin hiçbir kızdan, istediğini alamazsın.

Vesselam.

Geri