Ali topu tut

Konu sahibi son olarak 2055 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk okulda ne kadar da masummuşuz ali TOP'u tut ali TOP'u at ali şuan kim bilir neyi tutuyor

Bu açıdan düşünmemiştim.. neyi tutuyor olabilir mesela? Süreyya hanım beğendiğine göre iyi biliyor olmalı.

Poyraz Enisbatur

Seytan detayla gizli.

Eğitim sisteminin kalitesizliğinin göstergesi. Ne kadar boş işlerle yetiştirmişler koca birkaç nesli. Hâlâ var mı bu? Yani insan biraz daha düzgün cümlelerle eğitir çocukları. Nerede tembelliğe iten bir cümle varsa, koymuşlar hecelemeye. Sözde öğrenci yetişecek ülkede.

Şeytan detay'da' gizli elbette fakat şeytanla içli dışlı olma konusundaki toyluğunuz fena akıyor Süreyya hanım, olmuyorsunuzdur da esasında.
Göze batacak düzeydeki berbat yazım hatalarınızla ihya ettiniz yine, teşekkür.

*Ali topu atı anımsıyorum fakat tutu anımsayamadım bu arada.

İlkokul 1. sınıfın gayet masumane okuma yazma eğitimindeki bir cümleyi bel altına vuracak kadar ne yaşıyorsunuz?
Dervişin fikri zikri hesabı herhalde.

Birakin allasen.
Anlayan anladi.
Anlamayandaanlamamazliktangelir.Polislikte size cok yakisor dharma bey.

Heeee ben şimdi anladım

Ali top tutmuyordu.
Ali ata bak.
İpek ipi tut.
Işık ılık süt iç.
Sosyal medya cahillerinin prim yapmak için uydurdukları bir şey bu cümle.

Aişa bi dur allasen TDK başkanlığının sırası değil :mrslkm:

Bel altı mı? ben çok iyi niyetli anlamlar çıkarmıştım.
Balonu tutmak anlamındaki tutmak var, efendim çocukken elma şekerimizle beraber kolumuzun altında bulundurduğumuz top var pardon 'TOP' var. TDK'ya da baktım çok tatlı anlamları var.
Bel altı bir anlamı mı varmış? ah işte görüyor musunuz,fen ilmiyle boğulup roman okumayı aksatmanın zararları.
Bir gün Süreyya hanım gibi merhamet sahibi olmayı umuyorum, eksiklerim giderilir.

Haklisiniz dharma,seytanlikta üstünüze yok efenim.
Beddua edin,belki tutar.Tutmak anlaminda yani.Cifte standart.

Neden beddua edeyim? çifte standardın konu ile alakası nedir? hiçbir şey anlayamıyorum...
Neyse, sayemde Süreyya hanımın engin hümanizmine şahit olduğunuz başlık.
İbret alınıyor.

Anlamiyorsak susmaliyik.Bir kac konu önce dualistim diye de imada bulundunuz.Nasil anlamazsiniz?
Ay humanizm baskalarin olsun.
Evet degerli üyeler ,darmacigin sayesinde,beni bir nebze de olsa tanidiniz.Anlamadigini ifade eden ve buna ragmen enteresan değerlendirmelere imza atan sahsin karsisinda,sapkami cikartorum.Herkesin tam buna ihtiyaci vardi.Beni tanimak.Brevooo.
Komedidram gerçekten.

Ali topu neden tutuyor? Ben o kısmısını anlamadım.

Anlamadığımı değil, beni şeytan olarak nitelendirdiniz ya ona ithafendi hümanizminiz, sayemde ifşa oldunuz dolaylı yoldan.
Çıkarımlarımı da bu konuda yapasım geldi, ayrıca ilk sorumu hala cevaplamadınız.
İkidir ne yapmam gerektiğini söylüyorsunuz da ben böyleyim Süreyya hanım, insanları olduğu gibi kabul etmekte iyi olduğunuzu sanıyordum.
Sorumun cevabını bekliyorum hala, tam olarak alamadım...stresli küresel dünyada birazcık komedidrama herkesin ihtiyacı var.
Tutulan nedir?
Kimisi bel altı diyor,ben olumlu bir anlamı var diyorum peki like veren filozof Süreyya hanım ne diyor?
Aydınlatınız.

Konuyu tartışma bölümüne taşıyorum.

Ifşa mı?
Nutkum tutuldu.
Cok utandim.Yerin dibine girdim.
Forumda ne ifşa edilir,yaHu?
Ben böyle kafada olan biri ile ne tartışa bilirim?

Ifşa mı?
Nutkum tutuldu.
Cok utandim.Yerin dibine girdim.
Forumda ne ifşa edilir,yaHu?
Ben böyle kafada olan biri ile ne tartışa bilirim?

Takıldığınız tek yer bu mu? ifşa,beyan,açıklama her neyse... yerine ne koymak isterseniz koyun.
Yine uç bir yerlere çektiniz,merhabam bile yokken yıllardır tanırcasına pek çok kelimeme anlam yüklemeniz de garip ya da Türkçe özrüne sahipsiniz.
Boş verin siz onları.

Nedir tutulan, soru mu zor? anlamıyorum

Altı üstü bir topu tutması istenmiş Ali'den. Vatan meselesine dönmüş.

Güzelce oku konuyu,baştan sona kadar.Anlarsın belki.Ifşacı bey.
Ignelemeyi birak.Şık durmuyor.Söylenecek birşey kalmayinci,türkçeme laf atmakta,caresizlik.Sayemde tanidilar Süreyya'yı ve buna karsilik,merhabam bile yok demek te cok mantikli.
Sıktın ya.Tezat lık akiyor.Tutarli ol biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri