Ali topu tut

Konu sahibi son olarak 2056 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize bir ali lazım. Tanıdığı olan var mı?

Ben şehirler arası otobüs terminAli biliyorum sayılır mı :krn:

Olmaz. Direk ali olacak.
Örnek: Ali Ağaoğlu bile olur.

Süri ve dharma çok entel kelimelerle kavga ediyorlar. Bizim senle kavgamız daha halktan Pan
ŞeftAli suratlı da kalmıştık. O da mı sayılmaz :nopsrn:

Kavga etmek istemiyorum. Kavgaları ayırmak istiyorum. Ben kendimi hak yoluna adadım.

Oooo seni de kaybettik desene :(
Kaostan beslenen ben aç kalacağım kimin umrunda...

Ben başak için üzüldüm açıkçası.

kaostan veya başka bir duygudan beslenmek anlamsız değil mi ikiside insanların anlam yüklediği durumlar birbirlerinden farkı yok gibi

Micro reis bugün gol üstüne gol atıyorsun, şu forumda kavga etmek istemeyeceğim tek kişi sensin ajshahjs
Para verilse söylenmeyecek lafları güle oynaya söylettin ya, aşırı saygı duyuyorum sana :parti:
Sen ne diyorsan doğrusu odur :kaç:

Süreyya mesajımı kontrol et Sürim yazım hatası olmasın, malum TDK forumundayız ban yemeyelim Türkçe katletmekten xd

Micro reis bugün gol üstüne gol atıyorsun, şu forumda kavga etmek istemeyeceğim tek kişi sensin ajshahjs
Para verilse söylenmeyecek lafları güle oynaya söylettin ya, aşırı saygı duyuyorum sana :parti:
Sen ne diyorsan doğrusu odur :kaç:

Süreyya mesajımı kontrol et Sürim yazım hatası olmasın, malum TDK forumundayız ban yemeyelim Türkçe katletmekten xd

kavga edicek kadar ciddiye almam zaten :)

Birdaha ki konuda sizin ne tuttuğunuzdan bahsederiz o zaman bu seferlik Ali olsun

Buyrun şimdi bahsedin ne tutuyormuşum.
Sizi tanımıyorum ama ben dahil pek çok kişi ile ilgili fikir edinmişsiniz ciddiye almayan biri olarak.

Süreyya hanım, hiçbir mesaj silmedim başka biri sildiyse de bilmiyorum.
Soruma cevap vermeyecekseniz de muhatap olmayın benimle çok dürüst biri olarak siz de.

Esefle yazılan mesajları okuyorum.
İlk okul çocukları bile bu muhabbetleri geçmişlerdir.

La'edri nasılsın iyi misin ?

Konuya açıklama yapacaktım ama baktım ki bu açıklamayı kavrayabilecek bir çoğunluk yok :P

aynı bizde de biraz iş yoğunluğu biraz da evlilik telaşı var

Konuya açıklama yapacaktım ama baktım ki bu açıklamayı kavrayabilecek bir çoğunluk yok :P

aynı bizde de biraz iş yoğunluğu biraz da evlilik telaşı var
hayırlı olsun kardesım
daım olsun insallah

Şu forumda herkes süper zeka herkes aynştayn maşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri