-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sahada bu tip durumlarda güvenlik var diye biliyorum ve müdahale gerekiyorsa onların yapması gerekmiyor mu?Fenerli hakime denk gelmiş. İtiraz üzerine kalkar.
Ben sahaların güvenliğinin özel güvenlik şirketleri tarafından değil Emniyetin spor şube birimi tarafından sağlanması gerektiğini düşünüyorum.Sahada bu tip durumlarda güvenlik var diye biliyorum ve müdahale gerekiyorsa onların yapması gerekmiyor mu?
Göztepe maçları hep olaylı oluyormuş, onu da yeni öğrendim.
Maçı tam izleyemedim ancak TBMM'ye soru önergesi olarak da verilmiş, oradan okuduğum kadarı ile biletli taraftar sahaya alınmamış ve polis müdahalesi de olmuş, bu sebeple Ali Koç da o tarafa yönelip olayları anlamaya çalışırken bu durum yaşanmış. Yargıya intikal ettiğine göre sonucu bekleyip göreceğiz.Ben sahaların güvenliğinin özel güvenlik şirketleri tarafından değil Emniyetin spor şube birimi tarafından sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü bugün herhangi biri gidip bir “özel güvenlik sertifikası” alıp parayla, bir güvenlik şirketine girebilir. Ama emniyet kalifiyedir.
Mesela bir özel güvenlikçi nasıl Ali Koça “Buraya giremezsin kardeş” diyebilir ki? Ama polis der.
Hırs ve fanatizm söz konusu olunca hepsi rafa kalkıyor.Spor centilmenlikti hani ya ?
Tüm kozlarını oynuyor;
Siyasi olarak değerlendirilmemesi lazımmış ne olarak değerlendirelim @Lefty cim evde kek yaparken kabartma tozu bitti de onu mu almaya gitmiş olabilir diye değerlendirelim.Protokol gereği kulüp başkanları, birlik başkanları, ticaret odası başkanları v.s her davete katılım gösterirler ya da kendileri randevu talep ederler ve bu durumun siyasi bir adım olarak değerlendirilmesi anlamsızdır.