Ali Koç Vs Rasim Ozan Kütahyalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali koç senin ne işin var orada sanki futbol konuşuluyor .d
gerçi kendisinin de futbolla bi alakası yok şuan mantıklı geldi dkjhds

twitter'da yayına ilişkin kesitler çıktı karşıma onları izledim. rok'un yüzüne yüzüne vurması hoşuma gitse de sen ali koç'sun ne işin var o programda.

Koskoca Ali Koç’ un muhattap aldığı insana bak.
korkarım Ali Koç başkanlığı bıraktıktan sonra böyle şaklabanların olduğu programlarda yorumcu olacak.

Yüzüne yüzüne vurdu dediğiniz adam Türkçe Olimpiyatlarına sponsor oluyordu 2003 te Koç Holding :)))

Olum ne annatiliyo ya nerden nerelere girildi

Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya çok sert sözler: "Aziz Yıldırım'ı ağzına alma, terbiyeni takın. İnsanlar yaptıklarından sorumludur. FETÖ'nün en önemli ayağı medyaydı. Sen de içindeydin. Önce yücelt sonra göçert... Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın."

Ahmet Çakar : Trabzon Hakkı ile Şampiyon oldumu?

Ali Koç : 11 Martta en iyi futbolu oynuyor dedim Puan Kayıpları başladı İyi oynamadigi zamanlarda yardımına kosuldu! Bana 1 tane Trabzonspor 'un hakem yüzünden puan kaybettiği mac söyleyin?

FTegVofWUAEKr_p

Ali Koç gibi birinin böyle bir medya maymununu muhatap alması bana tuhaf geldi. Yayını izlemedim. Vaktim olursa bakarım belki. Lakin kendileri de sütten çıkmış ak kaşık değil. FETÖ organizasyonlarında sponsorluk yaptıkları kendi Twitter hesaplarında var. Hepiniz oradaydınız be…

Ali Koç gibi birinin böyle bir medya maymununu muhatap alması bana tuhaf geldi. Yayını izlemedim. Vaktim olursa bakarım belki. Lakin kendileri de sütten çıkmış ak kaşık değil. FETÖ organizasyonlarında sponsorluk yaptıkları kendi Twitter hesaplarında var. Hepiniz oradaydınız be…
aynen işte ne güzel birbirlerinin kirlilerini yüzlerine vursunlar ki bu tür pislikler kalksın:=)
ama Ali Koç fitili ateşleyen taraf oldu :D

Koskoca Ali Koç’sun sen, bu adama neyin payesini veriyorsun. Hos Ekrem Imamoglu’da karisina yapti aynisini. Bu insanlarin gordugumuzden cok daha fazla agirligi var sanirim.

Isterse tekme tokat dovup kemiklerini kirsin, muhatabi degil bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi çoğu kişi neden muhattap aldı diyor..
Normal bir ülkede bu ROK denilen şahısa bu tür soruları bir gazetecinin sorması gerekiyordu fakat delikanlı ve realist bir tane gazeteci olmadığından Ali Koç kendi sorma gereğinde bulunmuş.
Bir adam nasıl hakaret edilmeden rezil edilir örneği.
Çok profesyonel çok rahat. Tebrikler Başkan.

Alideki hareketlere bah hele.

Rok Ali koça, "aziz yıldırım size bu kumpasi fetö mü kurdu sorusuna onlar yaptı diyemem diye cevap verdi. Çünkü siz de kimin kazanacağını bilmiyordunuz ve bu yüzden erken aksiyon almadınız. Neden fetö yaptı diyemediniz? Çünkü kimin kazanacağını bilmiyordunuz" dedi.

Rok, zamanında fetöcü olduğunu ayan beyan kabul etti. Şuan hala o yapıya mı mensup bilemem. Koç'u suçladığı şey ise o zamanlar fetonun karşısında duramadigi.

Aynı şekilde pasaranin da dediği gibi Türkçe olimpiyatlarına sponsor olan bir kurumun rok'u bu şekilde suçlaması çok ironik. Hepsi içinden çıktığı boku birbirine atıyor şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri