Ali Koç Vs Rasim Ozan Kütahyalı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar itici bi adam ki Ali, rok bile yanında sempatik kalıyor.

türkçe olimpiyatlarına sponsor oldu denilen senelerde türkiye cumhuriyeti devleti resmi olarak hatıra parası basıyordu olimpiyatlar için ve galatasaray da organizasyon için kendi stadını tahsis ediyordu. koç'un o programa çıkmak dahil onlarca eleştirilecek şeyi var ama türkiye'nin en zengin ailesi olarak fetö ile ilişkisinin bikaç büyük organizasyona sponsor olmakla sınırlı kalması az bile. belki de hükümet/cemaat ortaklığıyla iş alanlarında daha girift ilişkileri vardı ama hiç ortaya çıkmadı. bu konudan kendisini eleştirmek mantıklı gelmiyor. onun dışında rok'a az bile söylemiş.

türkçe olimpiyatlarına sponsor oldu denilen senelerde türkiye cumhuriyeti devleti resmi olarak hatıra parası basıyordu olimpiyatlar için ve galatasaray da organizasyon için kendi stadını tahsis ediyordu. koç'un o programa çıkmak dahil onlarca eleştirilecek şeyi var ama türkiye'nin en zengin ailesi olarak fetö ile ilişkisinin bikaç büyük organizasyona sponsor olmakla sınırlı kalması az bile. belki de hükümet/cemaat ortaklığıyla iş alanlarında daha girift ilişkileri vardı ama hiç ortaya çıkmadı. bu konudan kendisini eleştirmek mantıklı gelmiyor. onun dışında rok'a az bile söylemiş.
Yahu bu yapiya Ecevit’inden tur Demirel’ine Aksener’inden tut Erdogan’ina , Bahcelisinden tut, Ali Babacan’a selam vermeyen arasini iyi tutmayan varmiydi zamaninda.

İlber Ortayli’sindan Sezen Aksu’suna gazetecisinden is adamina herkes bir sekilde eyvallah cekmis. Koç’a burdan saldirmasinin sebebi kendi pisligini ortme cabasi. Baskan yalniz show yapmayi seviyor, hosuna gidiyor o kadar belli ki. :)

Iste bizim ulkede hersey oluyorsun da bi rezil olamiyorsun maalesef.

rasko'ya bak hemen galatasaray'ı sıkıştırmış araya.

bakın her banı kaldırırım ama rasim ozan kütahyalı ve ali koç yüzünden banlanırsanız kaldıramam.
bu arada video çok uzun izleyemem ben ama ali koç'u tebrik ederim rok'un karşısında bu kadar oturabildiği için... ben biraz bebek suratlım pena gittiği için ağlıcam, hoğça kalın.

seulisasoo-korean-kids.gif

şu şekilde izlemek istiyorum atışmalarınızı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri