Ali Koç: "Seneye şampiyon olacağımızdan hiçbir şüphem yok."

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Nasıl şüphesi yok. Zaman makinası ile geleceğe mi gidip gelmiş. Ne biliyon belki Beşiktaş şampiyon olacak.

tamam biz eğleniyoruz da empati yapınca şu adam bizi bile çileden çıkartıyor. fenerlilere sabır diliyorum.

adam büyük galatasaraylı.

Ben küçükken kısa şortla sokakta bilye oynayıp,top peşinde koşarken , Ali Koç o yaşlarda şan eğitiminden tutun,piyano kursları,yabancı dil eğitimleri, etkili iletişim felan filan dünyanın eğitimini alıyordu.

Bu akşam ki açıklamalarından birkez daha anladım ki o zenginlikte boşa geçen bir ömür.

Ulan hadi beni ziktir et,kahveden bi dayıyı alıp getirtip o programa oturtsan bunun kadar gaf yapmaz!

Çocukluktan beri aldığın eğitimin zerre faydası olmamış. Yazık.
Plesk in yukarıda dediği gibi empati yapımca artık dalga geçesin değil üzülesin sinirlenesin geliyor.

10 bin imza için bir lider çıkmalı ve bu işi organize etmeli.
Şehrin işlek yerlerine masalar kurulup,noterden adamlar getirtilip o 10 bin imza toplatılıp acilen gönderilmeli.

haklı başkanım
ali şeni astınız
aziz yıldırımı kestiniz
ali koçu yedirmeyiz

sadece konu paylaşmış kendisi bir yorum yapmış mı
Siz kafayı yemişsiniz. Yorum yapar yapmaz size ne brom? Icazet mi alacak sizden? Velhasıl sadece yorum yapabilir. Sabah akşam Galatasaray’a da sallayabilir. Her konuda da inadına saldıracağım Galatasaray’a. Hadi gelin bişey söyleyin

sadece konu paylaşmış kendisi bir yorum yapmış mı
Siz kafayı yemişsiniz. Yorum yapar yapmaz size ne brom? Icazet mi alacak sizden? Velhasıl sadece yorum yapabilir. Sabah akşam Galatasaray’a da sallayabilir. Her konuda da inadına saldıracağım Galatasaray’a. Hadi gelin bişey söyleyin

bütün mesajları da ikişer defa yazıyor bu nasıl bir hırs yiğidim :d

Geri