Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
madrid barcelona falan ne alaka olm iyice kafayı yediniz haksızlıktan jdfhj beşiktaşlıların genel görüşünün bi anlamı var tabii, neticede 3. büyükler. ve çoğu da gs'nin lobiciliğinde ve ağlaklığında hem fikirler. üzülmeyin, geriden takibe devam edin...
ayyy, inşallah siz şampiyon olursunuz ya! olamayınca böyle dilinize vuruyor işte... car car car... 10 senedir sıfır icraat, hep çene, hep çene.dfogjdfmadrid barcelona falan ne alaka olm iyice kafayı yediniz haksızlıktan jdfhj beşiktaşlıların genel görüşünün bi anlamı var tabii, neticede 3. büyükler. ve çoğu da gs'nin lobiciliğinde ve ağlaklığında hem fikirler. üzülmeyin, geriden takibe devam edin...
koc ailesi bana da milyon dolar sponsor olsa ben de fenerbahceye hak verirdimmadrid barcelona falan ne alaka olm iyice kafayı yediniz haksızlıktan jdfhj beşiktaşlıların genel görüşünün bi anlamı var tabii, neticede 3. büyükler. ve çoğu da gs'nin lobiciliğinde ve ağlaklığında hem fikirler. üzülmeyin, geriden takibe devam edin...
Şike yapıyor bir de bunu dürüstlük diye pazarlıyor. Dışardan bakan, objektif ve tarafsız biri olarak(iki kulüp de beni ilgilendirmiyor sonuçta) camiasına uygun bir şekilde savunma yaptığını söyleyebilirim.
koc ailesi bana da milyon dolar sponsor olsa ben de fenerbahceye hak verirdim
benim icin su an fenerbahce ile besiktas arasinda fark yok
yosun haric :d
rahmi koc sponsorlugundan dolayi ali koca destek oluyolaryanlış olan algıyı düzeltelim.
beşiktaşa bir fenerbahçeli sponsor değil.
rahmi koç çok eski bir beşiktaşlı hatta şöyle ki seba döneminde ikinci başkan konumunda, tabi o dönem ali koçun esamesi okunmuyor.
yani burada laf sokmak için böyle küçük çakallıklara kapılmayın.
rahmi koc sponsorlugundan dolayi ali koca destek oluyolar
rahmi koc fenerbahceli demedim ki
genele baktiginda koc ailesinin sponsorlugu diger kuluplerin fenerbahceye destek olmasini sagliyo
bu sene o sene :ddhocam ben de sana diyorum ki.
koç bize 35 yıldır sponsor yani sponsorlukta arama kerameti.
yani bir beşiktaşlı bu yüzden kimseyi desteklemez.