Ali Koç: “Galatasaray; hiç riyakarlık, utanma, üzülme, çekinme refleksi olmayan bir camia.”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
dorduncu goz olarak real madrid barcelona da bize hak veriyo
demek ki en dogru biz konusuyoruz
:ddd cnzkcmdkcnzkcnzkx

madrid barcelona falan ne alaka olm iyice kafayı yediniz haksızlıktan jdfhj beşiktaşlıların genel görüşünün bi anlamı var tabii, neticede 3. büyükler. ve çoğu da gs'nin lobiciliğinde ve ağlaklığında hem fikirler. üzülmeyin, geriden takibe devam edin...

madrid barcelona falan ne alaka olm iyice kafayı yediniz haksızlıktan jdfhj beşiktaşlıların genel görüşünün bi anlamı var tabii, neticede 3. büyükler. ve çoğu da gs'nin lobiciliğinde ve ağlaklığında hem fikirler. üzülmeyin, geriden takibe devam edin...

Adam bir gs’liye laf anlatabileceğini sanıyor. Yazık lan ):

ayyy, inşallah siz şampiyon olursunuz ya! olamayınca böyle dilinize vuruyor işte... car car car... 10 senedir sıfır icraat, hep çene, hep çene.dfogjdf

koc ailesi bana da milyon dolar sponsor olsa ben de fenerbahceye hak verirdim
benim icin su an fenerbahce ile besiktas arasinda fark yok
yosun haric :d

Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor…

Spor kulübleri arasında sportif rekabet olmalı ve gerekli de ama böyle çıkışlar asla rekabet ile alakalı olamaz ve masumda değil. Siyaset rekabetine benzettiniz maşallah. Ali Koç kendi başarısına / başarısızlığına baksın, böyle bir çıkışı ile gözümden tamamen düştü. Rekabet böyle yerlere düşürülmemeli.

Malum kulübün karakterli futbolcuları. Bunların hepsi böyle hepsi

Şike yapıyor bir de bunu dürüstlük diye pazarlıyor. Dışardan bakan, objektif ve tarafsız biri olarak(iki kulüp de beni ilgilendirmiyor sonuçta) camiasına uygun bir şekilde savunma yaptığını söyleyebilirim.

koc ailesi bana da milyon dolar sponsor olsa ben de fenerbahceye hak verirdim
benim icin su an fenerbahce ile besiktas arasinda fark yok
yosun haric :d

yanlış olan algıyı düzeltelim.
beşiktaşa bir fenerbahçeli sponsor değil.
rahmi koç çok eski bir beşiktaşlı hatta şöyle ki seba döneminde ikinci başkan konumunda, tabi o dönem ali koçun esamesi okunmuyor.
yani burada laf sokmak için böyle küçük çakallıklara kapılmayın.

yanlış olan algıyı düzeltelim.
beşiktaşa bir fenerbahçeli sponsor değil.
rahmi koç çok eski bir beşiktaşlı hatta şöyle ki seba döneminde ikinci başkan konumunda, tabi o dönem ali koçun esamesi okunmuyor.
yani burada laf sokmak için böyle küçük çakallıklara kapılmayın.
rahmi koc sponsorlugundan dolayi ali koca destek oluyolar
rahmi koc fenerbahceli demedim ki
genele baktiginda koc ailesinin sponsorlugu diger kuluplerin fenerbahceye destek olmasini sagliyo

rahmi koc sponsorlugundan dolayi ali koca destek oluyolar
rahmi koc fenerbahceli demedim ki
genele baktiginda koc ailesinin sponsorlugu diger kuluplerin fenerbahceye destek olmasini sagliyo

hocam ben de sana diyorum ki.
koç bize 35 yıldır sponsor yani sponsorlukta arama kerameti.
yani bir beşiktaşlı bu yüzden kimseyi desteklemez.

koç ali sezon sonu görevini bırakıyor gitmeden ne söylersem kar moduna girmiş sana yine hüsran yaşatmayan en adidir

Galatasaray Kulübü Başkanının açıklamalarına istinaden;

* Proje,
* Bölücülük,
* Patolojik,
* Mağduriyet söylemleri,
* Kulübünüze haciz getirme konuları başta olmak üzere
* FETÖ ile ilgili gerçekler,
* Atanan başkan ve
* ⁠Kulüplerimiz arasında devam eden tüm gündemler ile ilgili olarak uzaktan maval okumak yerine sizi istediğiniz mecrada, yanınıza istediğiniz yardımcıyı da alarak 5. kez karşı karşıya yayına çıkmaya davet ediyorum.

Tabii yüreğiniz yetiyorsa…

Ali Y. Koç
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Geri