-
-
-
-
-
Vaziyet alın buralar karışacak;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
GS camiası için söylediklerine katılıyor musunuz?Önümüzde çok kritik maçlar var ve şu aşamada yaşanan her türlü gerginlik daha çok oyuncuları etkiliyor.
Kim ne yaparsa yapsın sonuçta oyun kalitemizin üstüne çıkamayacaklar ve hakkımız ile şampiyon olacağız!
Futbol camiasında her zaman olan tartışmalar ancak kendi adıma bu atışmaları doğru bulmuyor ve futbol adına kayıp olarak ele alıyorum.GS camiası için söylediklerine katılıyor musunuz?
Ben Ali Koç’un bundan daha doğru ve tutarlı konuştuğu bir başka konuşma hatırlamıyorum. Adamlar her hafta algıya oynuyor, nasıl bir lobiler bilmiyorum ama Türkiye’de futbol senin dediğin gibi “işimize bakalım, kimin ne dediği önemli değil, motivasyonu bozmayalım” şeklinde yürümüyor. Mafyatik oluşumlara karşı belgelerle mücadele edilemez. Sesini yükseltmek ve ön almak gerekir.@No Pasaran
Sen farklı düşünüyorsun anladığım kadarı ile ancak bu tip atışmaları lig sonu yapmak daha mantıklı değil mi?
Belgeler ne ise gerekli yerlere iletip şu aşamada da takımın motivasyonunu düşürmemek gerekiyor.
Kim ne derse desin, ligin en kaliteli ve özverili oyuncuları Fenerbahçe'de ve sahaya da maçı almak için çıkacaklar. Hata yapmamaya özen gösterecekler. Fred şu an sakatlandı ancak önceki tepkisi de bana göre doğru değildi, ceza alacak çıkışlar yapmayacaklar ki profesyonel futbolcular aslında bu detayları iyi bilir.
Sonuçta şu an şampiyon olma olasılığı en yüksek takım biziz ve herkes de bu gerçeğin farkında... Bu sebeple ne yapılacaksa lig sonuna bırakmak gerekiyor
Kupa maçları ve Konferans Ligi başlıyor. Lig maçları da artık daha zor bir hal alacakken bana bu tavır çok riskli göründü. Haziran ayında başkanlığı da bırakıyor madem ve yeni yönetim detaylı şekilde ilgilenir.Ben Ali Koç’un bundan daha doğru ve tutarlı konuştuğu bir başka konuşma hatırlamıyorum. Adamlar her hafta algıya oynuyor, nasıl bir lobiler bilmiyorum ama Türkiye’de futbol senin dediğin gibi “işimize bakalım, kimin ne dediği önemli değil, motivasyonu bozmayalım” şeklinde yürümüyor. Mafyatik oluşumlara karşı belgelerle mücadele edilemez. Sesini yükseltmek ve ön almak gerekir.