Ali Koç: “Galatasaray; hiç riyakarlık, utanma, üzülme, çekinme refleksi olmayan bir camia.”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Camiaca böyleler. Ruhlarına işlemiş…

Ağzına sağlık başkanım da, utanma duygusu olmayan karaktersiz kulüpten söylediklerini anlamasını bekleme

Anlat başkanım biz senden razıyız kanaryaciklarin arkanda

Önümüzde çok kritik maçlar var ve şu aşamada yaşanan her türlü gerginlik daha çok oyuncuları etkiliyor.
Kim ne yaparsa yapsın sonuçta oyun kalitemizin üstüne çıkamayacaklar ve hakkımız ile şampiyon olacağız!

Önümüzde çok kritik maçlar var ve şu aşamada yaşanan her türlü gerginlik daha çok oyuncuları etkiliyor.
Kim ne yaparsa yapsın sonuçta oyun kalitemizin üstüne çıkamayacaklar ve hakkımız ile şampiyon olacağız!
GS camiası için söylediklerine katılıyor musunuz?

GS camiası için söylediklerine katılıyor musunuz?
Futbol camiasında her zaman olan tartışmalar ancak kendi adıma bu atışmaları doğru bulmuyor ve futbol adına kayıp olarak ele alıyorum.

Kulüp başkanları yıllardır birbirine bir şeyler söyler ancak ne kadarı belgeli ne kadarı sadece gözleme dayalı bilemiyorum.

İki büyük futbol kulübünün bu şekilde karşı karşıya gelmesini doğru bulmuyorum ve bu sebeple Ali Koç'u sevsem de biraz daha sakin kalmasını, açıklamalarını da o yönde yapmasını tercih ederdim.

Bir fenerbahceli olarak 3 haziran 2018 yılından beri fenerbahce başkanlığı yapan ali koç döneminde fenerbahce 1 kupa kazandı . şampiyonluk deseniz yok rakipler futbol oynayıp kupa kazanır bizim başkan ağzına galatasayı alır. Adama sorarlar yönetimde bulunduğun süre zarfında kaç sefer şampiyon oldun kaç hoca değiştirdin. Yola çıktığın yönetim kurulunda şuan kimler yanında diye.

utanması gereken bence ali koç
@Plesk bir fenerbahceli olarak yazdım bunu.

Son düzenleme:
başkanımız sadece kulübümüze odaklanması gerekirken rakip kulüp ve başkanıyla uğraşıyor. her defasında bunu yapıyor, hatalarından ders almıyor. yapma bunu be başkanım. bir fenerbahçeli olarak yazdım bunları.

Başkanımın haksız olduğu tek konu yok. Başkanım giderse erden timur ve dursun özbek’in konuşma -pardon konuşamama- taklidiyle hatırlayacağım. Terapi gibi video ya. Koskoca kulübe başkanlık ediyorsunuz diksiyon nanay ndjdjjfjd

@No Pasaran

Sen farklı düşünüyorsun anladığım kadarı ile ancak bu tip atışmaları lig sonu yapmak daha mantıklı değil mi?
Belgeler ne ise gerekli yerlere iletip şu aşamada da takımın motivasyonunu düşürmemek gerekiyor.

Kim ne derse desin, ligin en kaliteli ve özverili oyuncuları Fenerbahçe'de ve sahaya da maçı almak için çıkacaklar. Hata yapmamaya özen gösterecekler. Fred şu an sakatlandı ancak önceki tepkisi de bana göre doğru değildi, ceza alacak çıkışlar yapmayacaklar ki profesyonel futbolcular aslında bu detayları iyi bilir.

Sonuçta şu an şampiyon olma olasılığı en yüksek takım biziz ve herkes de bu gerçeğin farkında... Bu sebeple ne yapılacaksa lig sonuna bırakmak gerekiyor

@No Pasaran

Sen farklı düşünüyorsun anladığım kadarı ile ancak bu tip atışmaları lig sonu yapmak daha mantıklı değil mi?
Belgeler ne ise gerekli yerlere iletip şu aşamada da takımın motivasyonunu düşürmemek gerekiyor.

Kim ne derse desin, ligin en kaliteli ve özverili oyuncuları Fenerbahçe'de ve sahaya da maçı almak için çıkacaklar. Hata yapmamaya özen gösterecekler. Fred şu an sakatlandı ancak önceki tepkisi de bana göre doğru değildi, ceza alacak çıkışlar yapmayacaklar ki profesyonel futbolcular aslında bu detayları iyi bilir.

Sonuçta şu an şampiyon olma olasılığı en yüksek takım biziz ve herkes de bu gerçeğin farkında... Bu sebeple ne yapılacaksa lig sonuna bırakmak gerekiyor
Ben Ali Koç’un bundan daha doğru ve tutarlı konuştuğu bir başka konuşma hatırlamıyorum. Adamlar her hafta algıya oynuyor, nasıl bir lobiler bilmiyorum ama Türkiye’de futbol senin dediğin gibi “işimize bakalım, kimin ne dediği önemli değil, motivasyonu bozmayalım” şeklinde yürümüyor. Mafyatik oluşumlara karşı belgelerle mücadele edilemez. Sesini yükseltmek ve ön almak gerekir.

Ben Ali Koç’un bundan daha doğru ve tutarlı konuştuğu bir başka konuşma hatırlamıyorum. Adamlar her hafta algıya oynuyor, nasıl bir lobiler bilmiyorum ama Türkiye’de futbol senin dediğin gibi “işimize bakalım, kimin ne dediği önemli değil, motivasyonu bozmayalım” şeklinde yürümüyor. Mafyatik oluşumlara karşı belgelerle mücadele edilemez. Sesini yükseltmek ve ön almak gerekir.
Kupa maçları ve Konferans Ligi başlıyor. Lig maçları da artık daha zor bir hal alacakken bana bu tavır çok riskli göründü. Haziran ayında başkanlığı da bırakıyor madem ve yeni yönetim detaylı şekilde ilgilenir.

Oyuncuların üzerinde bu tip atışmaların etkisini çok iyi bilen birisi olarak diyorum ki hiç zamanı değil ancak kendi bilir tabii...

Galatasaray'a saldırarak yine suni gündem oluşturup başarısızlığını ört pas etme girişimi.Her seferinde yediriyor kendi camiasına :) "kim ahlak ve namus şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur." demiş Nietzche.

Bu olayı açıklayamamlar,CAS davası namusumuzdur deyip Cas'dan kaçanlar için ironik bir durum.
1707036727982.png

bunu diyen şikeci kulubun başkanı, bunu buraya taşıyıp başkana hak veren de öteki şikeci kulübün taraftarı :d
kan çekiyor işte..........

xdxdxdxd, Allahım yarabbim sürekli bir ağlanma sızlanma, iyiki galatasaraylıyım

soyadı sayesinde saygın zannedilen tiplerin ne kadar varoş olduğunu gösteren bir üslup olmuş, ilk değil ve de son olmayacak. başka dallarda aldıkları başarılar maalesef futbol kadar konuşulmadığı için, her sene futboldaki başarısızlıklarını bu tarz saldırganlıklarla, zırlamalarla örtmeye çalışıyorlar. tipik fenerbahçe zihniyeti diyebiliriz buna. sen değil miydin kardeşim süper kupa iptalinden sonra programlara çıkıp “bizi şampiyon yapmayacaklar” diye ağlayan. sanki senden önce olabiliyorlardı da, sen gelince sana karşı operasyon var. gelmiş şimdi başka kulüp başkanlarını eleştiriyor. ligde enselerinde olduğumuzu hissettiklerinden bütün bu korku; biraz düşseler, bir şansları olmadığını bildiklerinden… ay pazartesi pazartesi yorum perisi miyim, sus melosjsk. hep haklı olamazsın.

herkes birbirine laf söylüyor; biz kendi başkanımızı doğru buluyoruz, adamlar kendi başkanlarını doğru buluyor, e beşiktaşlılar da üçüncü bi göz olarak bize hak verdiklerine göre son dönemlerde biz daha doğruyu konuşuyoruz demektir. demokrasi... ali başkan'ın diğer dediklerine hiç girmeyeceğim ama şu konuda doğru söylüyor; fener'i alacak verecek mevzusuna icraya verecek adam bir daha başkanlık yöneticilik falan düşünemez bile.

Geri