M
Myself
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Allah razı olsun her birinizden eksik olmayın..
Güzel düşünceleriniz için ayrıyetten teşekkür ederim..
Güzel düşünceleriniz için ayrıyetten teşekkür ederim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaptan,
Öncelikle senin gibi adam az bulunur bu tarz ortamlarda, gerek sohbetin gerek insani yaklaşımın olsun her daim sevilesi,saygı duyulası bir adamsın.
Seninle hep sohbetlerimiz ara ara ama uzun uzun oldu. Sen de kısa yazmayı sevmezsin tıpkı benim gibi. Sohbetin her daim güzeldir sıkılmadan etmeden konuşulası insansın sen.
Bir gün seninle boğazda bir nargile keyfi yacağız buna inanıyorum. Her daim forumda var olasın, her daim sohbetinle keyif ve huzur veresin.
Daha çok şey yazar çizerim de zaten seni bilen biliyor.
Saygı ve sevgi ile kal :hi:
Kazasız belasız git gel, memnuniyetle yaparız kaptan [emoji5]Tuncay bi nargile muhhabetimiz oldu hatırlıyorum bu iki oldu şimdi önümüzdeki günlerde gemiye çıkacagim.. gemiden bidaha izine geldiğimde gerçeklestirelim bunu nasip olursa hatta Tuana da gelsin gelmek isterse istişare yaparız çok keyifli olucagina eminim..
Yüreğine sağlık eksik olma düşüncelerin için ..güzel insansin vesselam biliyosun zaten düşüncelerimi .. selamlar, saygılar. .