Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni henüz tanımıyordum ancak konuşmalarınızda az çok ne kadar kibar olduğunuzu belli etmiştiniz.
Kendinizi eksiksiz anlatmışsınız.
Ellerinize sağlık.
Yüce Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin :cici:
Ali kimdir? Ali adam gibi adamdır.
Memnun olduk tekrardan kaptan![]()
Bu kadar alcak gonulu olmanın altında yogun bır duygusallık yatıyormus ali.
Seni tanımak guzeldei hersey gonlunce ve dıledıgınce olsun.
Mekanı Cennet Olsun. Çok güzel anlatmışsın eline sağlık.
Sevgili Ali Kaptan değil Çarkçı başım
Senin kişiliğini zaten anlatmaya gerek yok seni tanıyan herkes ne kadar iyi kalpli uslubu güzel saygılı bir insan oldugunu bilir .
Seninle kısmetse aynı mesleği yapacagız yahu bu yorumlar ne böyle
....
Eğerki Okuma fırsatım olsaydı
kesinllikle kaptanlık okurdum. Bu mesleği yapmak yıprattı beni ama kaptanlık
yapılacak bir meslek.
Ama geçmişi geriye alamıyoruz , Çok şükür 17 18 yaşından buyana kendi ayaklarım
üstünde durabilen bir bireyim kimseye muhtaç değilim Rabbim kimseyide muhtaç etmesin.
Şuanda Gemi sektöründe çalışıyorum uluslararası olaraktan , En yakın zamanda
Bu meslekten kurtulmaya bakmaktayım , zamanında karadan uzaklaşma namına başlamıştım artık , deniz üzerinde bulunmak yıpratmaya başladı beni..
....
Ama haklısın tabiki kolay degil bir laf vardır ;İnsanın aptalı Denizci , Denizcinin aptalı makineci olurmuş diye . Tabikide biz aptalız demiyorum . Burda bu işin ne kadar zor oldugunu zaten vurgulamış.Bana dediğini mesela hiç unutmam getirisi çok fakat götürdükleri daha çok diye. Bunları göze alarak çıktık yola . Hayırlısı bakalım. Esen kalman dileğiyle meslektaşım .Allah kolaylık versin. :cici:
@Myself Ben sana 5 çayı sözü verdim Sende Arşivledin ya Anammm Sen zaten Sevgilimin semtinde doğmuşsun :o Ceo da İzmir Bayraklılı.
Öncelikle Babaannenin Mekanı Cennet olsun Günahları Affolsun inşAllah. Okadar güzel dile getirmişsin ki kendini ben çok sevdim :o Yüreğine sağlık. Allah Herdaim yardımcın olsun ve dilerim ki bir an Önce Deniz sektorunden kurtulup Yuvanı kurarsın :o Ohooo Daha 5 çayına geleceksin bana Yalnız istemem eşinle beraber !Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah. Ayrıca bana çokta uzun gelmedi çabucak okudum Gayet güzel olmuş.
@She` Allah razı olsun , Esas senin okuyan gözlerine sağlık var ol..
Çay olayında sözleştikTabbikide eşimle geleceğim Allah nasip kısmet ederse ,
Kalbinde iyilik barındıran , kötülükle işi olmayan tüm insanoğlunun
Herşeyi gönlünce olmasını nasip etsin Rabbim inşallah..
Mutluluğunuz @Ceo Enişte ile bir ömür boyu olsun , aynı semttin cocuğuyuz
O semttin cocukları , sağlamdır , şanslısınhörmetler sana çokca..
yo roman gibi olmami$ bana gore :heyoo:
memnun oldum aLi de bisi sorucam :kop:
At'lari severmisin? :kiki:
O memnuniyet bana ait teşekkür ederim
Evet seviyorum![]()
Yazını keyifle okudum, tanımak güzeldi renkdaş. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin.