Ali kimdir

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini bu kadar samimi ve içten anlattığın için tskler..İnşallah çektiğin aile özlemini kendi yuvanda eşinle ve çocuklarınla bulursun.Herşey gönlünce olsun..

Kendini bu kadar samimi ve içten anlattığın için tskler..İnşallah çektiğin aile özlemini kendi yuvanda eşinle ve çocuklarınla bulursun.Herşey gönlünce olsun..

Asıl ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için efendim.. Allah razı olsun , cümlemizin herşeyi gönlünce olması dileğiyle hakkedenler için tabbikide :)

Saygılar ..

Ali seni. Tanımak çok güzeldi rabbim. Gönlüne göre versin inşallah hayatın boyunca hep mutlu ol annen için yinede birşey deme derim kolay olmamıştır sizden kopması Babanenin mekanı cennet olsun

sende çok. Saol emin ol ki. Senin yüreğin çok güzel Allah kalbine göre versin inşallah

Şu forumda duruşu ile adam! diye hitap ettiğim 1-2 kişiden birisin,kardeşim.Baştan sona sıkılmadan okudum kendini güzel ifade etmişsin.Umarım bundan sonraki hayatında da hep başarılı olursun.​

Şu forumda duruşu ile adam! diye hitap ettiğim 1-2 kişiden birisin,kardeşim.Baştan sona sıkılmadan okudum kendini güzel ifade etmişsin.Umarım bundan sonraki hayatında da hep başarılı olursun.​

Güzel vede içten düşüncelerin için çok teşekkür ederim , Arkadaşım Bilmukabele..

Allah razı olsun , kendine mukayet ol .. :hi:

Seni tanıdığıma memnun oldum Kaptan:) Aile konusun da seni anlayabiliyorum umarım her şey istediğin gibi gerçekleşir(:

Seni tanıdığıma memnun oldum Kaptan:) Aile konusun da seni anlayabiliyorum umarım her şey istediğin gibi gerçekleşir(:

O memnuniyet bana ait efendim sağolun , :)
Anlaşılıyo olabilmek , anlıyo olabilmekte güzel bişey eksik olmayın..
Allah razı olsun , hakkeden tüm insanoğularının her şey istediği gibi ,
gerçekleşsin inşallah.. :hi:

Güzel bir anlatım olmuş.Rabbim sevdiklerinle seveceklerinle sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin sana .

Güzel bir tanıtım olmuş :)

Küçükken ben de r özürlüydüm. Hala bazen sıkıntı yaşadığım olur ama eskisi kadar belli değil :D
Ben de çok takardım. Arkadaşlarım dalga geçtiğinde küserdim falan. Özellikle FeneR konusundaki hassasiyetim de buradan geliyor. İnsanları anlamıyorum bunun bir özür olduğunu kabul etmiyorlar..
Her neyse takma sen de çok sempatik oluyor r özürlüler :D

Allah Razı olsun , Parmaklarınıza sağlık sağolun güzel düşünceleriniz vede yorumlarınız için..

Myself

Ben aptalın tekiyim, senin için en çok önemli olan bişeyi unuttuğum için..

Ama herkesin önünde bunu itiraf edip özür dileyecek kadar değerli ve özelsin benim için.
Kısa ve öz başka söze gerek yok...

İlk önce yapmamız gereken şeyleri en son yapmasak , hiç bir insanoğlu böylelikle karşılıklı olarak ,
Ne üzülür , ne incinir nede kırılır , olsun bu biz insanoğlunun geninde olan bişey artık bu kanıya vardım..

Bende , o anki ruh halimle kırıcı olduğum icin özür dilerim beyza Sağol bu arada .

Cok güzel tanıtmıssınız kendinizi ama ne olursa olsun yınede kin beslemeyin annenize belki istiyerek yapmamıstır tabi bilemem ben ama olsun yınede sizi 9 ay tasımıs karınında yinede söylüyorum siz daha iyi bilirsiniz tabiki :cici: ama sizin o güzel yüreğiniz bu kadar seye dayanmıs ben yasasaydım bunları kesin hayatta olmazdım suan. Siz cok güclü birisiniz insallah hep böyle kalırsınız

Ben bu kadar süredir nasıl bu yazıyı okuyup seni tanıyamamışım :dusun:
Hayatta her zaman yüzün güler inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri