Ali kimdir

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali her zamanki gibi döktürmüşsün :) Geçen sefer geldiğinde görüşemedik dikkat et kendine bol bol fotoğraf çek :)

Kimleri görüyorum efendim böyle , eksik olmayın efendim :)
Bu seferde denk gelemedik , umarım bidaki sefere denk geliriz..
Bol bol fotoğraf çekeceğim tabbikide :) teşekkürler Dike Sende dikkat et kendine..

Çok güzel bir anlatım olmuş
Yazının uzunluğundan dolayı yarısında bırakırım diye düşünmüştüm ama o kadar akıcı anlatmışsın ki bi baktım bitivermiş yazı
Umarım tüm dileklerin gerçekleşir

Heяa Çok sağolun Efendim , eksik olmayın..

Kalbinde zerre kadar kötülükten fazla olmayan herkezin dileklerinin gerçekleşmesi dileği ile..

Okuyan gözlerinize sağlık.

Ben bu yaziyi nasil da görmemişim Myself

Seninle ilk tanistigimiz zamanlar samimi gelmistin hemde fazlasiyla bu samimiyetin bende ki yerini biliyorsun aslında. Ama 4 ay gibi bir kirginligin ardindan bunu ozellikle son zamanlarda fazlasiyla telafi ettin.Defolup gidenlere inat yanımda oldugun icin hatani anlayip bunu telafi ettigin icin ben sana ne kadar teşekkür etsem az.Dostlugumuz hep boyle devam eder inşallah :)

Saygı değer nacizane Mira O teşekkür bana ait eksik olmayasın hep bu denli var ol ,
Her insan hatta yapar hattasız kul olmaz önemli olan bunun farkına varıp , telafisini yapabilmek
Ne mutlu bana telafi edebildiysem hattamı , Söylediğin gibi dostluğumuzun hep böyle gitmesini
nasip etsin Rabbim nazar değmesin ,

Herşey biz insanoğlunun elinde neyi nasıl istiyorsak o şekilde olur..
Önemli olan ne olacağı değil , ne istediğimiz :)

Kendini üzme , parmaklarına sağlık..

Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim...
Ne hissettiysem onu söyledim , onu yaşadım...
Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım...
Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım

Kaptan , sizide tanimis olduk
Kaleminize saglik , insAllah bundan sonrak hayatiniz basari huzur ve mutluluk ile gecer
Imtihan hepimizi yakaliyor bir yerden , gel gorunki guzel bir sekil ( ne kadar zorda olsa ) atlatmissiniz :) bir daha gormemeniz duasiyla oyle gunler
Babaannenizinde mekani cennet ruhu sad olsun
sizi tanimak guzel ...

Kaptan , sizide tanimis olduk
Kaleminize saglik , insAllah bundan sonrak hayatiniz basari huzur ve mutluluk ile gecer
Imtihan hepimizi yakaliyor bir yerden , gel gorunki guzel bir sekil ( ne kadar zorda olsa ) atlatmissiniz :) bir daha gormemeniz duasiyla oyle gunler
Babaannenizinde mekani cennet ruhu sad olsun
sizi tanimak guzel ...

Güzel düşüncelerinizi döktüğünüz yorumunuza yardımcı olan parmaklarınıza sağlık efendim
Allah razı olsun , sizide tanımak bir memnuniyet şahsım adına..
Tüm ölülerimizin mekanları cennet ruhları sad olsun inşallah..
Saygılar , efendim .

Babaannenin mekanı cennet, toprağı bol olsun Ali Kaptan.. Sen çok temiz yürekli bir insansın. En ufak bir art niyetini görmedim. Allah'ım senin yüzünü hiç soldurmasın. Hep iyi insanlarla karşılaş sen. :)

Babaannenin mekanı cennet, toprağı bol olsun Ali Kaptan.. Sen çok temiz yürekli bir insansın. En ufak bir art niyetini görmedim. Allah'ım senin yüzünü hiç soldurmasın. Hep iyi insanlarla karşılaş sen. :)

Allah razı olsun Arkadaşım benim

Güzel düşüncelerin için ayrıyetten teşekkür ederim , de hangimiz iyi insanlarla karşılaşmak istemezki , hep bu istek düşüncede değilmiyiz , ama herseferinde kimler cıkıyor karşımıza?
Benm mantığım bu olaya artık elveremiyo malesefki..

Ama şundan eminim ilk bakışta kötü gördüğümüz insanlar ilk bakışta iyi gördüğümüz insanlardan daha iyiler..

Rabbim , kalbinde fesatlık besliyen insanlara rastlatmasın cümlemizi..
Kalemine sağlık , kendine iyi davran bi ara seninle konusmak istiyorum uygun görürsen.
Şahsım adına başka hiç bişey adına değil , uğruyacam bi ara yanına ? :)

Doğalığını kaybetme sakın..

Sana kapım her zaman açık bilirsin Ali kaptan yerin ayrıdır. Bende sana anlatırım merak ettiğin şeyleri :)

kırarsan kır ınsanları ınsanlar kırılmaya bıle değmez bro.ınsanları pek kafaya takma ne dost ne düşman ol kımse umrumda olmamalı açıkçası aıle dışında tabıkı dıerlerı bırgun var bırgun yoklar dıye dusun kimseye de pek bağlanma bence .kendını güzel anlatmışsın bende depresyon hastasıydım cok sukur sımdı bıraz daha ıım yasadıklarını anlayabılıorum az cok bende yasamısımdır (:

ıns hayalerıne ve sevdıgın bır kadın olur dostum kım ne derse desın o yasta yanlızlık zor elbet ınsan hayat arkadsını arıor *---* hayırlısı neyse o olsun

Sizi tanımak güzeldi.Paylaşım için teşekkürler.

Ali temiz kalpli bir adamdır. Burdaki Ali'yi daha yek bir zamanda irdeleyeceğiz.
Aklımda unutmam,unutturmam :D :D

Sen çok başkasın...

Ali temiz kalpli bir adamdır. Burdaki Ali'yi daha yek bir zamanda irdeleyeceğiz.
Aklımda unutmam,unutturmam :D :D

Sen çok başkasın...

Bende tam tersini düşünüyordum yaşın vermiş olduğu bir ruh haliyle unutkanlık olabilir diye ;p

Zaman , bunada ilaç efendim , ;p umarım düşündüğüm gibi olur..

Çook mersi , düşünceler karşıllıklı tabbikide :hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri