Alem-i sır

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam,abicim,sohbet dostum ! ! Msnden çakışamıyoruz artık :/ çok özledin doyumsuz sohbetlerini insanı sürükleyen nasihatlerini.Sözleşmiştik bigün buluşup kahve içecektik karşılıklı bana kuymak yapmayıda öğretcektin :p Sessizleştin ndense : ) çok değerlisin :srl:

Nicki cuk diye üzerine oturmus. Tam bir sir. Arkadasim ama tek bi kelime etmisligimiz yok. Sonra heralde siteye girmiyor diyerek arkadasliktan cikardim onu. Sonra tekrar bir istek geldi. :D
Muhabbet etme firsatini yakalicaz insallah :p

Pitre ye kuymak yapma sözü verdigine göre karadenizli :)

Evet bu sohbette birde kuymak ve yanında şöyle bir karadeniz çayı olsa çok iyi olurdu ama kazımağınıda kazıyıp yiyen yaşardı ve alırdı gerçek tadını!

Bir kuymak en iyisi bir Karadenizlinin yapıp, bir Karadenizliyle başbaşa bir de çay olursa en güzel yemek şeklidir ve zamanı!

Alem-i Sır[/USER] & Pitre Trabzonlumusunuz ?

Koca forumda bir Trabzonlu bulduğum için çok sevindim :)
Neresindensiniz?

Ben Trabzon'un Çaykara ilçesindenim çok memnun oldum bende sevindim ki, bir hemşerim ile sohbet edeceğim. Ben şu an İstanbul - Kartal da oturuyorum, siz nerede yaşıyorsunuz?

Bende Akçaabat ilçesindenim ve malesef memleketimden uzağım, yurtdışında ikamet ediyorum.

Hayırlısı olsun, umarım ve dilerim; belki bir gün sende memleketine ikâmet etmek ve bir daha ayrılmamak üzere kovuşursun! Hiç bir memleket, insanın kendi memleketi kadar iyi ve güzel olmuyor!..diye düşünüyorum ben, bu kendi fikrim tabî ki!

Okadar güzel bir dua ettiniz ki yürekten kocaman bir AMİN diyorum :)
Aynen düşüncelerinize katılıyorum..

Okadar güzel bir dua ettiniz ki yürekten kocaman bir AMİN diyorum :)
Aynen düşüncelerinize katılıyorum..

Bende size teşekkür ederim, duamı beğenip birde Amin dediğiniz için! Bende; Amin!..diyeyim ve memleketimizde biz dostlar ve arkadaşlar bir gün bir yerde buluşup, başbaşa bir sohbet ve çay içmek nasip olur bizlere, İnşallah!..diyorum ve Amin, bunada! :hi:

Amin inşAllah böyle bir fırsat olur ilerleyen zamanlarda. Güzel sohbetiniz için teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum.

İyi akşamlar dilerim, hoşça kal!...tekrar görüşmek üzere...:hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri