Aldığınız en anlamlı hediye neydi?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bilmem. çok önemli değil benim için anlamı. düşünüp alınmış. zehir olsa yerimmm.
demişken aklıma düşünceli baaal arkadaşım diloşi geldi. onu da yerim.

bugüne kadar sadece bi tane bardak hediye ettiler o da çok anlamlı değil

Başkasına aldığımız mi baskasindan aldığımız mi?

Başkasına aldığımız mi baskasindan aldığımız mi?
Başka bir konu için buna benzer bir soru sormuştum arkadaşıma ve aklına ilk gelen ne ise o, neden zorlaştırıyorsun ki hayatı bu kadar demişti bana. Hayatı mı ? zorlaştırmak mı ? Nasıl bir hayat yaşıyorduysa artık. Aklıma geldi sen böyle sorunca. Lütfen hayatı zorlaştırma jklşsklşsk

Başka bir konu için buna benzer bir soru sormuştum arkadaşıma ve aklına ilk gelen ne ise o, neden zorlaştırıyorsun ki hayatı bu kadar demişti bana. Hayatı mı ? zorlaştırmak mı ? Nasıl bir hayat yaşıyorduysa artık. Aklıma geldi sen böyle sorunca. Lütfen hayatı zorlaştırma jklşsklşsk
Denerim. : ))))

Almadım, almıyor, almayacak ……. Zalımın oğlu :(

galiba daha öyle anlamlı bi hediye almamışım....
hoş, benim için alınmış, benim için düşünülerek yapılmış her şey benim için çok çok özel. çok anlamlı.
ben de hediye vereceğim zaman titiz davranmaya çalışırım. minik bi not bile çok anlamlı olabilir çünkü:3

galiba daha öyle anlamlı bi hediye almamışım....
hoş, benim için alınmış, benim için düşünülerek yapılmış her şey benim için çok çok özel. çok anlamlı.
ben de hediye vereceğim zaman titiz davranmaya çalışırım. minik bi not bile çok anlamlı olabilir çünkü:3
angie’nin kalbime girmesi yazmanı umarak gelmiştim… Rezaled

Ninja Turtles baskılı bardak/kupa.

Ben çocukken böyle bir bardağım vardı, sonra o bardak ya kırıldı ya taşınırken ederken kaybolmuş işte.

Ben o bardağı çok severdim ve bir gün masada en üzüldüğüm şeyler arasında bunu anlatırken, bir dahaki buluşmaya çift olan arkadaşlarım bana böyle bir bardak yaptırıp getirmişlerdi.

2 damla gözyaşı döküp şovumuzu yaptık, çok kıymetliydi benim için. Şimdi o bardak dükkanda ve çayı çorbayı onunla içiyorum hep.

Çok pahalı hediyeler sizi emir kulu yapar. Kabul etmeyeceksin.

Bir yılbaişında Kız kardeşimin misafiriydim. Biz yılbaşı kutlamadığımız için hiç kimseye bir şey almadım. Aklıma bile gelmedi. Ama Kardeşimin okuldan bir arkadaşı bana uğur böcekli bir anahtarlık hediye almış. Adını bile hatırlamam ama hep saklarım. Belki 20 yıl oldu. Bana değer veren bir insanın hatırını kaybedemem.

Bir de 25 Kennedy Cent'im var. Onu da bana bir yabancı, uğur getirir diye hediye etmişti. Onu da saklarım hep. (Çünk Banka almaz, Döviz bürosu almaz. Yapacak başka bir şey de yok:))

Miniğim incirim olmuştu

Yaşadığım onca üzüntüye, Allah beni sevmiyor diyerek hayıflanınca, son saniye golüyle "Buradayım" dedi,

gel de Allah'ı sevme, ne zaman dara girsem bir şekilde geliyor.

Köpeklere kemik vermediği için bugün de Allah'ımı tekrar sevdim. Biraz moral oldu bana, bu ölümlü günde, teşekkürler.

Sevdiğim erkeğin kendisi. Mucizem o benim. :kalp:

Çakmak diyeyim de tüm otoriteleri yerle bir edeyim?
Hüh.

• Wow
Tepkiler: ne
Geri