-
-
-
-
-
Aldığınız en anlamlı hediye neydi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Lan 2 dal orkide 1000 TL olmuş.. çiçek alana kadar 2 maça basarım daha iyi..ayıp lan çiçeksepetinin dandik çikolata ve çiceklerinin bahsinide açmazsın cafi.. djdjjd
Paraya göre değerlendirmem... onun hediyeleri genelde kötü hissettiğim zamanlar geldi... seninkilerin degeri de farklidir. foruma girersek daha oo kaç kişi var hepsinin değerli, anlamli ve saklarım hala... değişik olarak örneklendirdim konuyu sadece....ayıp lan çiçeksepetinin dandik çikolata ve çiceklerinin bahsinide açmazsın cafi.. djdjjd
bilgilendirme icin teşekkürler.Paraya göre değerlendirmem... onun hediyeleri genelde kötü hissettiğim zamanlar geldi... seninkilerin degeri de farklidir. foruma girersek daha oo kaç kişi var hepsinin değerli, anlamli ve saklarım hala... değişik olarak örneklendirdim konuyu sadece....
annem geçen rüyasında kaçırıldığımı görmüş. konum atayım da zorlanma………adres bulunur bir şekilde yaş günün ne zamandı canım....
Ne demek lan bulunur...adres bulunur bir şekilde yaş günün ne zamandı canım....
bu durumda kendime hediye almış oluyorum yalnız....annem geçen rüyasında kaçırıldığımı görmüş. konum atayım da zorlanma………
arayıpta bulamayacağım bir şey yok kardeşim, en son belamıda bulmuştum da neyse.Ne demek lan bulunur...