Aldığınız en anlamlı hediye neydi?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aldığınız en anlamlı hediye neydi?

rahmetli babamla alakalı yapılan birkaç hediyem var; en anlamlıları onlar benim için<3 bir de en son, serdar kocaman bir doğum günü pastası yapmıştı bana. o da tatlı bir anlamdır, anıdır. adı batasıca...............jfgfghgf

Sevgilim ilk buluşmalardan birinde biber gazı alıp hediye olarak vermişti jfkdkf benim için çok anlamlıydı..

Bir de beş altı sene önce doğum günümde,çok güzel resim yapan üniversiteden arkadaşım, o dönem ppde çocukluk fotoma bakıp şimdiki halimle çizmişti ikisini, arkadaşlarmış gibi. Çok duygulanmıştım.

Başka vardır mutlaka ama ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

@Aze benim çikolata, çiçek falan fıstık.. hiç bahsi geçmemiş..

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Benim en güzel hediyem @Stockholm Sendromu hanımdan geldi..
Malatya Arguvan'da üç tane dikili ağacım var.. her yerde show yapıyorum, kimse bana senin dikili ağacın yok diyemez..
Ağaçların konumunu buldum.. sürekli kontrol altında, çevresinde mangal yapmak, sevişmek, çöp atmak yasak.. yakında stock hayatı yaptıracağım ağacın altına..

Ya materyalist değilim diye diye herkes bana eliylen yaptığı hediyeleri verdi şimdiye kadar. sçrm he yeter. Artık pahalı şeyler bekliyorum yeter bu kadar iyilik ^98

Ben ayılara bayılırım. O yüzden bana hep peluş ayı alıyorlar. Bir tane peluş mickey’im var sapsarı. Adını Alex koydum. Gidenlerin bir daha dönmeyeceğini sürekli hatırlatsın diye. Bir de kar küresi aldım en son işte.

ayıp lan çiçeksepetinin dandik çikolata ve çiceklerinin bahsinide açmazsın cafi.. djdjjd
Paraya göre değerlendirmem... onun hediyeleri genelde kötü hissettiğim zamanlar geldi... seninkilerin degeri de farklidir. foruma girersek daha oo kaç kişi var hepsinin değerli, anlamli ve saklarım hala... değişik olarak örneklendirdim konuyu sadece....

Paraya göre değerlendirmem... onun hediyeleri genelde kötü hissettiğim zamanlar geldi... seninkilerin degeri de farklidir. foruma girersek daha oo kaç kişi var hepsinin değerli, anlamli ve saklarım hala... değişik olarak örneklendirdim konuyu sadece....
bilgilendirme icin teşekkürler.

• sarılma
Tepkiler: Aze
Çok alıyorum. En son dün

Geçen gün akşam bir yayıncıyı izliyordum şapur şapur nar yiyordu. Ben de dedim ki cancağzıma canım nar çekti ya. Ertesi gün işten gelirken 2 tane nar almış.

Geri