Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1000294184.jpg
Yeni bebeğim bu ürünü çok uzun zamandır takip ediyordum. Yorumlar filan herkes çok memnun benim için en onemli şey saçımı ağırlaştırmaması ...Urban , elseve , bee beauty,mixupi ,inecto( inecto icin ayrıca bir parantez açmak istiyorum saç kremi cok güzel bukleri yapıyor ama sertleştiriyor saçı) tam anlamıyla karşılamıyor bu istediğim özellikleri ...
Yves Rocher, davines ,john frieda , ogx karşılayan tarafta...
Bu ürün için geçen indirim kodu gelince tam zamanı dedim ve aldımmmm çok mutluyum:)
En kisa sürede deneyimleyip yorumlayacağım..

Zaten makyaj malzemelerimin ve cilt ürünlerimin birçoğu temiz içerikliydi lakin yine de tedbiren artık çok fazla ürün kullanmıyorum cildimde. Güneş kremi, nemlendirici ve leke önleyici serum bana yeterli çünkü gerçekten iyi bir cildim var. Sanırım bunu da gerçekten ilk gençlik yıllarımdan beri büyük oranda temiz ürün kullanmaya borçluyum. Çok düzenli olmasa da cildim için kullandığım ürünlerden biri bu. Caudalie Vinoperfect serum. Özellikle unutmaz ve güneş kremi ile birlikte kullanırsam gerçekten kendimi daha parlak hissediyorum. Hamilelere uygun. Buna dair notu var. Toksikolog değerlendirmesinden geçmiş. Temiz içerik, serum arayışında olanlar bir araştırabilir.

IMG_2168.jpeg

Ay annem almış Benton, yaşlanma karşıtı, göz keremi, ortak kullanıyoruz, sadece elmacık kemiğimin uçlarına sürerim. Göz çok önemli, çünkü gözler kalbin aynasıdır.

yves rochernin şampuanlarına çok iyi diyorlar kullanan var mı burada hiç ?

Kızıl saçtan biraz sıkıldım kışın kahve tonlarına yönelmek istiyorum :)
test çözdüm sonuç:
  1. Kestane Kahverengi: Nötr cilt alt tonları ve kahverengi gözlerle uyumlu olan bu ton, cesur ve belirgin bir görünüm sağlar.
  2. Çikolata Kahverengi: Bu zengin ve derin ton, nötr cilt alt tonlarıyla uyumlu olup, gözlerinizi ön plana çıkarır.
  3. Karamel Kahverengi: Cesur bir görünüm isteyenler için ideal olan bu ton, sıcak ve soğuk alt tonların dengesiyle dikkat çeker.
3 kahveyi önerdiii kahve tonlarında saç boyası tavsiyelerine açığım:=)

kestane-kahve-sac%CC%A7235058358.jpg

kestane kahverengisi imiş bu rengi sevdim aslında ama nasıl bu tona ulaşırım araştıralım az:p

Kıvırcık saçlar içini kullanıyorum efso kokusu filanda çok hoş.
Ama hepsini set halinde kullanırsan sonuçlar efso oluyor.
ben şampuan ve saç kremi sipariş verdim geldiler, bir kere de kullandım...
bakalım nasıl bir sonuç verecek...
şampuanı avuç avuç döküp köpürten bana 950 tl verdikten sonra 1 damlayı zor sıkma sınavı....

Kızıl saçtan biraz sıkıldım kışın kahve tonlarına yönelmek istiyorum :)
test çözdüm sonuç:
  1. Kestane Kahverengi: Nötr cilt alt tonları ve kahverengi gözlerle uyumlu olan bu ton, cesur ve belirgin bir görünüm sağlar.
  2. Çikolata Kahverengi: Bu zengin ve derin ton, nötr cilt alt tonlarıyla uyumlu olup, gözlerinizi ön plana çıkarır.
  3. Karamel Kahverengi: Cesur bir görünüm isteyenler için ideal olan bu ton, sıcak ve soğuk alt tonların dengesiyle dikkat çeker.
3 kahveyi önerdiii kahve tonlarında saç boyası tavsiyelerine açığım:=)

kestane-kahve-sac%CC%A7235058358.jpg

kestane kahverengisi imiş bu rengi sevdim aslında ama nasıl bu tona ulaşırım araştıralım az:p
Kestane koyu olur ilk seferlerde. Çikolata kahve kizildan sonra sıkıntı. Kizil yansımalar oluyor hep altında kizil olmasa bile sonradan yine o tonlarda yansima veriyor. Karamel kahve daha dengeler gibi duruyor ama bilemedim hiç belli olmuyor bu renklere beklenti ile sonuç çok farklı olabiliyor :(

yves rochernin şampuanlarına çok iyi diyorlar kullanan var mı burada hiç ?
Bana hiç yaramadı ya kremi ile de denedim ama dökülme yaptı bende bi de hafiften daha da sertlestirdi gibi. Sonra ablama hediye ettim ben kullanmayınca jfjsjd onun da çok hoşuna gitti anlamadım....

Kestane koyu olur ilk seferlerde. Çikolata kahve kizildan sonra sıkıntı. Kizil yansımalar oluyor hep altında kizil olmasa bile sonradan yine o tonlarda yansima veriyor. Karamel kahve daha dengeler gibi duruyor ama bilemedim hiç belli olmuyor bu renklere beklenti ile sonuç çok farklı olabiliyor :(
çözüm basit aze'cim 3 rengide karıştırmak farz oldu :p

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
ben şampuan ve saç kremi sipariş verdim geldiler, bir kere de kullandım...
bakalım nasıl bir sonuç verecek...
şampuanı avuç avuç döküp köpürten bana 950 tl verdikten sonra 1 damlayı zor sıkma sınavı....

ben yıllardır yves rocher’in saç ürünlerini kullanıyorum hatta geride mutlaka önerilerim vardır. Şampuan ve saç kreminin de birçok çeşidini kullandım dolayısıyla. Araya naturals by watsons da sokuyorum, iki marka da durur banyomda. İkisinden de memnun kaldım. Aldıkların bittikten sonra bir değerlendirebilirsin naturals’i. Ürünler büyük farklar yaratmıyor yani en azından bende böyle olmadı ama kullandığım ürünlerin görece temiz içerikli olmasına önem veriyorum, bu iki marka da bunu bir nebze sağlıyor. Konuyla alakası yok ama yves rocherin roll onlarına asla bulaşmamanı tavsiye ederim kdjdj

Bana hiç yaramadı ya kremi ile de denedim ama dökülme yaptı bende bi de hafiften daha da sertlestirdi gibi. Sonra ablama hediye ettim ben kullanmayınca jfjsjd onun da çok hoşuna gitti anlamadım....
herkesin cildi bir olmuyor işte azem... benim ilk kullanmam daha bakalım birkaç kullanımda nasıl etki edecek beklemedeyim..

• Öpücük
Tepkiler: Aze
ben yıllardır yves rocher’in saç ürünlerini kullanıyorum hatta geride mutlaka önerilerim vardır. Şampuan ve saç kreminin de birçok çeşidini kullandım dolayısıyla. Araya naturals by watsons da sokuyorum, iki marka da durur banyomda. İkisinden de memnun kaldım. Aldıkların bittikten sonra bir değerlendirebilirsin naturals’i. Ürünler büyük farklar yaratmıyor yani en azından bende böyle olmadı ama kullandığım ürünlerin görece temiz içerikli olmasına önem veriyorum, bu iki marka da bunu bir nebze sağlıyor. Konuyla alakası yok ama yves rocherin roll onlarına asla bulaşmamanı tavsiye ederim kdjdj
hiç duymamıştım bu ürünle ilgili (naturals) bilgiler ya da tecrübe... içeriğine bir bakayım teşekkür ederim...
peki naturals için önereceğin bir ürün var mı? sen hangisini kullanıyorsun baktım çok çeşitli ürünleri var şampuanda
ayy roll on için şaşmadığım tek marka var rexonanın onu da yeni keşfettim herhalde başka bir markaya gitmem

hiç duymamıştım bu ürünle ilgili (naturals) bilgiler ya da tecrübe... içeriğine bir bakayım teşekkür ederim...
peki naturals için önereceğin bir ürün var mı? sen hangisini kullanıyorsun baktım çok çeşitli ürünleri var şampuanda
ayy roll on için şaşmadığım tek marka var rexonanın onu da yeni keşfettim herhalde başka bir markaya gitmem

Rosemary olanı kullandım en son ben. Ondan önce de bir çeşidini kullandım ama hatırlayamadım onu. Hatırlarsam tekrar alıntılarım. Ama bir dahaki alışverişim argan olur muhtemelen.
Yves rocher roll on’u ter kokmuyorsan da ter kokmanı sağlıyor hfjd sürekli de hediye veriyorlar her alışverişte :d neyse herkes kendi roll onuna sahip çıksın

bu arada makyaj temizlemede hala bir numara diyebileceğim bir ürün bulamadım... ya tamamen makyaj çıkartmıyorlar ya da tamamen temizlik sağlanmıyor...
göz makyajı için niveanın şu ürününün kullanıyorum inanılmaz iyi, zorlu bir göz makyajını bile çıkartıyor ama yüzüme süremiyor yağlı his bırakıyor..
Ekran görüntüsü 2025-10-24 114847.png
yüz makyajı için önerebileceğiniz bişeyler varsa ona da açığım...niveanın makyaj suları asla iyi değil sivilce yapıyor bende ve temizlemiyor makyajı....

bu arada makyaj temizlemede hala bir numara diyebileceğim bir ürün bulamadım... ya tamamen makyaj çıkartmıyorlar ya da tamamen temizlik sağlanmıyor...
göz makyajı için niveanın şu ürününün kullanıyorum inanılmaz iyi, zorlu bir göz makyajını bile çıkartıyor ama yüzüme süremiyor yağlı his bırakıyor..
Ekli dosyayı görüntüle 119170
yüz makyajı için önerebileceğiniz bişeyler varsa ona da açığım...niveanın makyaj suları asla iyi değil sivilce yapıyor bende ve temizlemiyor makyajı....
Yves rocher yağ bazlı temizleyicisini kullanıyordum önceden sarı olanı. Aslında çok iyi hemen çıkarıyor da üstüne bi de su bazlı temizleyici geçmek gerekiyordu onda da rossmandan hassas/kuru ciltler için olanı kullanıyordum. Her şey iyi güzeldi de hem iki tane kullanmak sıktı zaten kuru cildim var yoruyordu ister istemez. Ve o yag bazli temizleyici nedeniyle gozlerim birkac saniye bugulanip net goremiyordum ki @Stockholm Sendromu dalin kullan dedi... denemelik aldım ufak bir boy ve müthiş. Tamamen makyajı cikartiyor gözümü de etkilemiyor sac çıkarmaz inş yüzümde....ama memnunum baya hiç öyle yok çift aşama yok su bu uğraşılmaz 637272 saat çalışıp aksam yüz tane ürün kullanmak sıkar biz de insanız...iki ay olmuştur rahat kullanalı bir sorun yaşamadım

Yves rocher yağ bazlı temizleyicisini kullanıyordum önceden sarı olanı. Aslında çok iyi hemen çıkarıyor da üstüne bi de su bazlı temizleyici geçmek gerekiyordu onda da rossmandan hassas/kuru ciltler için olanı kullanıyordum. Her şey iyi güzeldi de hem iki tane kullanmak sıktı zaten kuru cildim var yoruyordu ister istemez. Ve o yag bazli temizleyici nedeniyle gozlerim birkac saniye bugulanip net goremiyordum ki @Stockholm Sendromu dalin kullan dedi... denemelik aldım ufak bir boy ve müthiş. Tamamen makyajı cikartiyor gözümü de etkilemiyor sac çıkarmaz inş yüzümde....ama memnunum baya hiç öyle yok çift aşama yok su bu uğraşılmaz 637272 saat çalışıp yüz tane ürün kullanmak sıkar biz de insanız...iki ay olmuştur rahat kullanalı bir sorun yaşamadım
DALİN DERKENNN???
DALİN Mİ? DALİİİNN? O KADAR ÜRÜNÜN ÇÖZÜMÜ GERÇEKTEN DALİN Mİ YANİ? GÖRSEL ATAR MISIN DALİN Mİ DALİN YANİ? NASIL YA

Yves rocher yağ bazlı temizleyicisini kullanıyordum önceden sarı olanı. Aslında çok iyi hemen çıkarıyor da üstüne bi de su bazlı temizleyici geçmek gerekiyordu onda da rossmandan hassas/kuru ciltler için olanı kullanıyordum. Her şey iyi güzeldi de hem iki tane kullanmak sıktı zaten kuru cildim var yoruyordu ister istemez. Ve o yag bazli temizleyici nedeniyle gozlerim birkac saniye bugulanip net goremiyordum ki @Stockholm Sendromu dalin kullan dedi... denemelik aldım ufak bir boy ve müthiş. Tamamen makyajı cikartiyor gözümü de etkilemiyor sac çıkarmaz inş yüzümde....ama memnunum baya hiç öyle yok çift aşama yok su bu uğraşılmaz 637272 saat çalışıp yüz tane ürün kullanmak sıkar biz de insanız...iki ay olmuştur rahat kullanalı bir sorun yaşamadım
dip not: sadece göze kullanalım lütf.dfkdj cildi kurutuyor. tabii, iyice nemlendirebilirseniz cildi de mükemmel temizliyor. dalin, yüz temizleme jeli, ardından tonik. misler gibi<3

Rengi süper ama bende bu kadar güzel durmadı.. :dd

Ekli dosyayı görüntüle 114345
sade hazır kocan yok foto gelir mi bu ojeyle? bu arada fotoğraf sana mı ait? eğer öyleyse tırnaklar efso

dip not: sadece göze kullanalım lütf.dfkdj cildi kurutuyor. tabii, iyice nemlendirebilirseniz cildi de mükemmel temizliyor. dalin, yüz temizleme jeli, ardından tonik. misler gibi<3
bu kadar uğraşmak zorunda mıyız gerçekten ya...
sür geç temizlesin 1 tane malzeme allah aşkına yeto ya

Geri