Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herşeyi kullanmammmmm
Tamam giderim hiç aklıma gelmemişti :D
Sen o kremi boşver ben çok pahalı bir krem almıştım lorealin sivilce çıkmıştı markaya güvenmiştim ama boş çıktı yani dermatolog cildinin ne istediğini belirler ona göre hareket etmen senin için daha iyi bence marlanin dediği gibi.
Benim duydugum kore kremleri aydınlatıyor ve besliyordu bulursam linkini atarim ❤️

Sen o kremi boşver ben çok pahalı bir krem almıştım lorealin sivilce çıkmıştı markaya güvenmiştim ama boş çıktı yani dermatolog cildinin ne istediğini belirler ona göre hareket etmen senin için daha iyi bence marlanin dediği gibi.
Benim duydugum kore kremleri aydınlatıyor ve besliyordu bulursam linkini atarim ❤️
Doktor bana krem değil tuz ruhu vermişti maalesef her doktorda iyi olmuyor hassasiyet olmasını söylememe rağmen 3 kutu ısrarla yazmıştı ben sadece bir kere kullandım ve son oldu.
Ama bu kremde hiçbir şey hissetmedim şuan oruçta var yeterli su içmiyorum ondan dolayı koyulaşma oluşmuş olabilir
Ama linki atarsın ona da bakarım ❤️

• Beğen
Tepkiler: ne
Doktor bana krem değil tuz ruhu vermişti maalesef her doktorda iyi olmuyor hassasiyet olmasını söylememe rağmen 3 kutu ısrarla yazmıştı ben sadece bir kere kullandım ve son oldu.
Ama bu kremde hiçbir şey hissetmedim şuan oruçta var yeterli su içmiyorum ondan dolayı koyulaşma oluşmuş olabilir
Ama linki atarsın ona da bakarım ❤️
Kuruluk varmi peki ?

IMG_4407.jpeg

Kızlar bakın bundan alınn.....çok uygun fiyat aşırı aşırı aşırıııı güzel..yaz kış kullanın bana tşk ederinnnn.....alırken fiyatından dolayı tereddüt etmiştim dandiktir diye...sadece kız kardeşime önerdim sjsjjs ona göre
tabi yağlı cilde nasıl olur onu bilmem

1000397097.jpg

Oje kullanmayı sevenler bunları mutlaka denemeli...
Pembemsi tonlamada olan oje öncesi baz seklinde sürülüyor ve tırnakta ki prüzleri düzeltiyor...
1 veya 2 kat şeklinde kullanan mevcut ben tek kat sürüyorum...
Siyah olan ise oje sonrası baz , ojenizi gece yatmadan sürüyorsanız nevresim , yastık izi filan çıkmıyor:)
Beyaz olan yanında hediye geldi düz oje sedefli bir bitişi var♡

Biz de bakabiliyoz mu diye bakmaya geldim.

rossmannda yüzde 60a varan indirim var ama galiba sadece saç ürünleri.
indirim konusunu bulmaya üşendim ama burası da olur....

ince-normal saclar icin onarici ve besleyici bir yag karisimi. 2 yildir severek kullaniyorum. en guzel yonu bu yag karisimin sacta agirlik yapmiyor olmasi ve cok guzel kokuyor:
1000035891.jpg

gunes kremi sonrasi yuzumu bununla pudraliyorum. memnunum. ciltte artik kore parlakligini begenmiyorum. dita von teese mat'ligina gecis yaptik. 1 yildir boyle ve... luv it.
1776705867165.jpeg

Geri