Aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi kabul eder misiniz aldatılmayı?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi kabul eder misiniz aldatılmayı?

• Hayır asla hiç bir neden geçerli olamaz

Kullanılan: 51 89.5%
  • Evet belkide vardır geçerli bir sebebi

Kullanılan: 3 5.3%
  • Diger

Kullanılan: 3 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    57
Hiçbir gerekçesi olamaz,aklından dahi geçirmesi saçmalık ayrıl sonra ne halt yersen ye ! Aldatan insan karaktersiz şeref yoksunu insandır.

o-de%C4%9Fil-de-caner-ve-t%C3%BClin-vard%C4%B1-ne-oldu-onlara_337844.jpg

by.

threesome dan başka bir açıklaması olamaz

kabul etmem boynuzu takmaya çalışacak bana birde affedecem onu sonra bi daha denemeyeceği ne malum güvenimi bitirmiş birisiyle nie devam edeyim ayılırı/boşanırım
benden sonra ne yiyorsa yesin banane

Elbet vardir bi gerekcesi ne bileyim
Kendi kendine anlatmaya calisa dursun

8 Senelik ilişkimi evlilik düşündüğüm insanı ihanet yüzünden bırakmışım bunun ne gerekçesi olabilir nede affı.
Direk şerefsizdir gözümde bunu yapan insan.

Her iki tarafta birbirine karsi ilgisini ,sevgisini hep korumali.Korumadikca aldatilmak beklenilir kizlar karsinizda 4/4 luk bir insan yok.
Ne bekliyordunuz.Bu kizlar icinde gecerli.Beklentiler karsilanmasa kapilir bu boyle..
Aldatmanin gerekcesi budur.Kendini kandirmaktir.
intikamdir bazen.
Kimse kabul etmez aldatilmayi belki bir bakiş belki daha fazla..gercek olan şuki cokca aldatildik.
Ha baskasina sevgi besleyip senide durdugu yerde yoruyorsa yapacak teksey kapiyi vurup cikmaktir onun hayatindan..
kesin,net cizgileri olmali bir insanin kendini bilmeli,ne istedigini..

Evet bir nedeni vardır diyen o bir kişinin adını istiyorum !!!!????....

Evet bir nedeni vardır diyen o bir kişinin adını istiyorum !!!!????....

Iliskinin suresi uzadikca aldatma kacinilmaz olabiliyor. Bu durumu savundugum icin yazmiyorum disardan bakan bir goz olarak tarafsiz yorum diyelim.

Ilgi tukendikce, iliski aliskan halini alinca yeme icme uyuma gereksinimi gibi aski ozleyebiliyor insan.

Birlikte oldugun kisiyle aski yakalasan da o duygunun da bir suresi var ve tukeniyor eger ciftler iliskiyi diri tutmuyorsa iliski sizinti veriyorsa baska insanlari hayatlarina donemsel olarak alarak mevcut iliskisini bitirmeden gizli sakli bu sureci yasiyor.

Güven tek kullanımlıktır, bir kez kaybedildiği zaman geri dönüşümü asla yoktur.. Aşkımdan ölüyor olsam da anında siler atarım.. Sadakatten nasibini almamış, bir kerelik de olsa aldatan insan tekrar aldatır.. Karakteri bozuk insanı feriştahı gelse düzeltemez.. Kimin yanında unuttuysa beni, bir zahmet orada kalsın..

Beni aylarca onunla bununla nasıl da aldattın
Bu böyle sürmez demiştim oysa sen yapamam sandın
Aman yapma etme ne olursun dedim
Bir türlü dinletemedim
Çocuk deyip geçtin hafife aldın
Büyüdüğümü görmedin
Sonunda oldu seni aldattım içim kan ağlayarak
Sen bunu çoktan beri hak ettin
Senin de yüreğin yanacak..
Hiç istemezdim ki böyle olsun hatta düşünemezdim
Nasıl getirdin beni bu hale, oysa ne çok sevdim..
Aman yapma etme ne olursun dedim
Bir türlü dinletemedim
Çocuk deyip geçtin hafife aldın
Büyüdüğümü görmedin
Sonunda oldu seni aldattım içim kan ağlayarak
Sen bunu çoktan beri hak ettin
Senin de yüreğin yanacak..

Aldatmanın gerekçesi ne ise gereği de yapılır.

Geri