Aldatma Denince Neden Akla İlk Erkekler Gelir ?

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Nişanlı ve efendi bir arkadaşımı iş arkadaşları davet etmişler, sen de gel, kızlardan birine de sen takılırsın demişler. (Belki sayıca fazla oldukları için, sadece takılırsın diye kandırmışlar. bilemiyorum detayını) Arkadaşım yaşadıklarını itiraf etmiş. Nişanlısı da kendisini kapı önüne koymuş. Bir Ay boyunca kapıda yalvarmış, ve sonunda araya giren arkadaşların da vasıtasıyla barışmışlar. (Alışmış kudurmuştan beter miş) Sorduk, artık uslu mu duruyor. Cevabı "o öyle sansın" olmuştu.

Bir sene sonra ayrılmışlardı. Sanırım yakalandı. Kendisini bir dahaki görüşümde beni tanımadı. Yanında bir kaç arkadaşı ve bir kaç, her tarafı sarkmış, güzel bir yönlerini göremediğim bir kaç da kadın vardı. Belki ben göremedim. Allah günah yazmasın. Ama arkadaşım artık benim bildiğim kişi değildi. Çok farklı biri olmuştu. Hayat iyi ve kötü süprizlerle dolu.

Bana da bir kaç kez "sen de gel, arkadaşını oyalarsın. işi bozmasın" teklifleri gelmişti. Her zaman birileri sizi de yoldan çıkarabilir.

gafayı aldatmakla bozmuşuz
neden aldatayım
hayret bişeysiniz

Hayat kadını kullanmak aldatma mıdır?
Elbette sayılır.

Boşanma ve tazminat davalarına bakılıp belirlenen istatistikler de yeterli olmayacaktır çünkü henüz açılmamış davalar ya da dava konusu olmayanlar da var. Bu sebeple oranların birbirine denk olduğunu düşünüyorum.

Elbette sayılır.

Boşanma ve tazminat davalarına bakılıp belirlenen istatistikler de yeterli olmayacaktır çünkü henüz açılmamış davalar ya da dava konusu olmayanlar da var. Bu sebeple oranların birbirine denk olduğunu düşünüyorum.
Hayat kadınlarının günlük kullanım istatistikleri tutulsa erkeklerin en az %80 daha çok aldattığı ortaya çıkar.
Bence.
Sevgilileri saymıyorum bile

"bilerek" olduğu kanısına nasıl vardınız ki Lefty hanımcığım...
her erkek gerçekten dürüstlükle evli olduğunu ya da hayatında biri olduğunu söyleyerek mi aldatıyor?
yani öyle yapmaları lazım ki kadınlar da bunu bilerek eyleme ortak olmuş olsun.

aldatan kadın da çok elbette. ama ben de bu oranda maalesef erkeklerin üstün olduğu inancındayım. onlar için sanki bir ihtiyaç gibi, öyle bi alışkanlık haline gelmiş.
o yüzden aklıma ilk erkekler gelir...
aldatan kadın da rezil, aldatan erkek de. keşke bu kavram hiç olmasaydı, öff sabah sabah gelen sövme isteği bjbjs
Yahu ne uzattınız Ama var ya şaşırdım. Hala erkek diyorsun Yahu yuh yani.

Bu erkekler dedikleriniz için de homoseksüeller hariç olanları maalesef aldatma işini kadınlarla yapıyor. Hala tutmuşsun erkek suçlu arkadaş.. Adam durakta dursa da suçlu o zaman doğru mu? Aldatma varsa İkisi de dışkının çeşitli renkleridir.

Bu yaşıma geldim daha henüz bir bayan istemeden onunla sevgili olan birisine denk gelmedim. Hepinizin içinde beğenilme ön plana çıkma isteği yarışı var. İlk önce bunu kabul edin ve Tamam haklısın aldatma yapanlar pisliğin çeşitli renkleridir dersin konu kapanır. Bence kapat artık.

Hayat kadınlarının günlük kullanım istatistikleri tutulsa erkeklerin en az %80 daha çok aldattığı ortaya çıkar.
Bence.
Sevgilileri saymıyorum bile
Seni altın üye diye yazmışlar ya yanlış.

Erkekler eşlerini, partnerlerini sırf bekar veya partneri olmayan kadınlarla mı aldatıyorlar da sadece erkekler akla geliyor?

ben mi konuyu kapatmıyorum abim bana mı patladı ben anlamadım....

Kadınlar aldanıyor çünkü, biz aldanmıyoruz malız

Tek eşlilik erkeklere yabanci bir tabir oldugundandir *sigaraicensmiley*
Ama sahsen ben sayi olarak daha fazla aldatan kadin taniyorum :emoji_massage:

Tek eşlilik erkeklere yabanci bir tabir oldugundandir *sigaraicensmiley*
Ama sahsen ben sayi olarak daha fazla aldatan kadin taniyorum :emoji_massage:
Gizli kaldığı ve mahkemeye taşınmadığı için sayı daha az zannediliyor.

Erkekler genelde yakalanıyor,kadınlar kadar profesyonel değiller ne yazık ki.

Erkek, erkekle aldatmıyorsa bu durumda tek aldatan erkek değildir

Geri