Aldatılan erkek?

Konu sahibi son olarak 994 gün önce görüldü
Eyvahhhh.
Hiç aldatıldım mı acaba? Olabilir. Dünyanın 14 bukuçuncu harikası da değilim elbet.

Bir de ben pek kapıya konacak adam değilimdir. Ben olsam beni aldatabilirim. Yüzüne baksan aman yarapbi, tavrına baksan aman yarapbi!

Benimle uğraşılmaz. Ben benimle uğraşamıyorum elin kızı neden uğraşsın benimle.

İsmim Abdurrahman değil ki, ev erkeği eve direk olabileydim.

Abdurrahman, evlenilecek, bey bey denilelecek, kocam da kocam denilecek yegane isim ve er kişidir.

Berat diye herif mi olur. Olsa olsa, harcadı kendini bütün kusurlarıyla, iyi çocuktu oysa.

Olur.
Dedi.
Duyuldu.

Affetmez
Affederse de bi daha aldatılsın nasılsa alışık olur skcjks

Yaşamayan bilemez bu durumu. Aldatılma suçunu birisi işler, cezasını aldatılan taraf taşır. İnsanlar sana acır. Beyin affetmeye, o kötü anları unutmaya çalışır. Ancak kalp affetmez. Affedersen özünü kaybedersin, kendine saygını kaybedersin. O acıyı da düzgünce yaşamak gerekir ki, insanın özü tamir olabilsin ve suçu kendinde aramasın. Bu durumda affetmek, bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden birisidir. Affetmen guzum.

Yaşamayan bilemez bu durumu. Aldatılma suçunu birisi işler, cezasını aldatılan taraf taşır. İnsanlar sana acır. Beyin affetmeye, o kötü anları unutmaya çalışır. Ancak kalp affetmez. Affedersen özünü kaybedersin, kendine saygını kaybedersin. O acıyı da düzgünce yaşamak gerekir ki, insanın özü tamir olabilsin ve suçu kendinde aramasın. Bu durumda affetmek, bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden birisidir. Affetmen guzum.

Bence affederken de sonuclari tahmin etmissinizdir, ama belki de ayrilmak icin hazir degildiniz. Bir baskasi da affetse bilir basina gelecekleri. Ama yasamasi gerekiyorsa yasamali, bazilari yasamadan ders alamaz 🤷🏼‍♀️
Yani demem o ki, zaten konu neydi onu da unuttum, Allah herkesin imtihanini kolay etsin 🤗

Bence affederken de sonuclari tahmin etmissinizdir, ama belki de ayrilmak icin hazir degildiniz. Bir baskasi da affetse bilir basina gelecekleri. Ama yasamasi gerekiyorsa yasamali, bazilari yasamadan ders alamaz 🤷🏼‍♀️
Yani demem o ki, zaten konu neydi onu da unuttum, Allah herkesin imtihanini kolay etsin 🤗
Yok affetmedim zaten, sadece bunun eğrisini doğrusunu etraflıca düşündüm. İlk zamanlar bu düşünce geliyor insanın aklına, uymamak çok önemli. İnsan hatayı kendinde aramadığı zaman ayağa kalkar bu konuda. Kimseye taşıyamayacağı yük verilmez.

Karşı taraf aldatmışsa zaten sizi kaybetmeyi de göze almıştır. Bu insan hayatınızda kalmaya devam etse bile hiçbir zaman huzurlu olmayacaksınız, bir süre sonra affeden kişi açısından da duygular anlamını yitirmeye başlayacaktır. En doğrusu bir daha bir araya gelmemek ancak intikam almak gibi düşüncelerden de arınmak gerekiyor.

Boynuzlanmaktan zevk alanlar affeder.

Geri