Ben tutarim seniAyy bayilcammmm..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben tutarim seniAyy bayilcammmm..
Yaşamayan bilemez bu durumu. Aldatılma suçunu birisi işler, cezasını aldatılan taraf taşır. İnsanlar sana acır. Beyin affetmeye, o kötü anları unutmaya çalışır. Ancak kalp affetmez. Affedersen özünü kaybedersin, kendine saygını kaybedersin. O acıyı da düzgünce yaşamak gerekir ki, insanın özü tamir olabilsin ve suçu kendinde aramasın. Bu durumda affetmek, bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden birisidir. Affetmen guzum.
Yok affetmedim zaten, sadece bunun eğrisini doğrusunu etraflıca düşündüm. İlk zamanlar bu düşünce geliyor insanın aklına, uymamak çok önemli. İnsan hatayı kendinde aramadığı zaman ayağa kalkar bu konuda. Kimseye taşıyamayacağı yük verilmez.Bence affederken de sonuclari tahmin etmissinizdir, ama belki de ayrilmak icin hazir degildiniz. Bir baskasi da affetse bilir basina gelecekleri. Ama yasamasi gerekiyorsa yasamali, bazilari yasamadan ders alamaz 🤷🏼♀️
Yani demem o ki, zaten konu neydi onu da unuttum, Allah herkesin imtihanini kolay etsin 🤗