Aldatılan erkek?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Affediyorsa oldukça zayıf karakterli biri olduğu anlamına gelir çünkü başka birine yönelen kişinin aşkından ölsen bir daha yüzüne bakmamak gerekir.

Hamfendi çok güzel olmalı. Kendisine bir sormalı.

Affetmemesi gerekir. Aldatılmanın cinsiyeti olmaz.

Benimkisi biraz tuhaftı. Kız arkadaşım ev arkadaşımla aldatmıştı.
Aldatıldığım iki kişiye sadece bana ne çektirdilerse iki katını çeksinler demiştim.
Sonra kız ev arkadaşımı da farklı bir çocukla aldattı.
Neyse, arkadaşların araya girmesiyle önce eski ev arkadaşımla barıştım.
Askerden geldikten sonra da kız mesaj atmıştı öyle merhaba, merhabamız olmaya başladı tekrar.
Ama işin ironi kısmı,
Ev arkadaşım askerdeyken o zaman ki sevgilisi tarafından aldatıldı (sevgilisi üç erkekle aynı anda sevgiliymiş)
Beni aldatan kız ise altı yıl evli kaldıktan sonra boşanmış..

Ben affetsem bile yapılan insanın peşinden geliyor bence.

Aldatıldığım iki kişiye sadece bana ne çektirdilerse iki katını çeksinler demiştim.
Askerden geldikten sonra da kız mesaj atmıştı öyle merhaba, merhabamız olmaya başladı tekrar.
Ama işin ironi kısmı,
Ev arkadaşım askerdeyken o zaman ki sevgilisi tarafından aldatıldı (sevgilisi üç erkekle aynı anda sevgiliymiş)

Ah garibim sana ne etmisler hainler :)

Affetmez, affetmemeli.
Bende cok aldatildim ama zamanla tabi guveni sarsiliyor insanin. Cok ama cok sevdigim bir insan bile olsa suphe duyarim. Hatta aklimdaki supheleri yok edemezse cok sevmeme ragmen bitiririm o iliskiyi. Boyle bir hale geldim sahsen. Ask acisi, pek sanmam. Oyle seyler bana gore degil. Ancak kafam guzelken sizana kadar. Uyandigimda ise fabrika ayarlarima geri donerim.
Supheciligimi iliskinin en basinda asiliyorum zaten kendisine. Ben supheye dusurecek hareketlerim, tavirlarim, konusmalarim olmuyorsa onunda olmayacak. Bu kadar basit.

Ama işin ironi kısmı,

Yanlış anlamayın lütfen ama bu biraz; aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa sonra hep beraber aşçıya gibi bir şey olmuş. Gerçekten tuhaflıklar silsilesi (:

Yanlış anlamayın lütfen ama bu biraz; aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa sonra hep beraber aşçıya gibi bir şey olmuş. Gerçekten tuhaflıklar silsilesi (:
Yok yahu çok tuhaf ve karışık değil... hemen örneklendirelim.
Necip ve Oğuzhan ev arkadaşı olsun.
Necip'in sevgilisi İzmir, onu Oğuzhan ile aldatıyor.
Necip bunu öğrenince Oğuzhan ile ev arkadaşlığını bitiriyor.
Oğuzhan ve İzmir sevgiliyken İzmir onu da Gökhan ile aldatıyor.
İzmir yıllar sonra Gökhan'dan da ayrılıp Burak Yılmaz ile evleniyor.
Oğuzhan askerdeyken Bitlis isimli kızla sevgili ama Bitlis'in aynı anda Larin ve Atiba diye de sevgilisi olduğu öğrenince aldatıldığını fark ediyor. (zor bir askerlik geçiyor, bilen bilir)
İzmir ise altı yıllık evlilikten sonra Burak Yılmaz'dan boşanıyor.
Necip durur mu en sonunda helallik isteyen İzmir'den kendince intikamını alıyor.

Oğuzhan ise şu an Artvin ile evli ve çocuklu (Allah mesut etsin)

Kusursuz kul olmaz. Af etmesini bilin. Ama @ArifÇ. ninki gibi de olmasın. Hint dizileri bile daha anlaşılır.

Aldatılmanın cinsiyeti yok bana kalırsa.Kadın veya erkek fark etmeksizin bu son derece onur kırıcı bir şey.Yani erkek aldatılınca kadının aldatılmasından daha feci bir durum olmuyor.İşin özeti insanın,insanı aldatması.Esas feci olan bu.

pokemon 1.bölümden son bölüme kadar varmı ızlıyecebılecegımız bir yer @ArifÇ.
özledim vallahi yaw izliyelim hahaaaa

Geri