Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Aldatılan erkek affeder mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimkisi biraz tuhaftı. Kız arkadaşım ev arkadaşımla aldatmıştı.
Aldatıldığım iki kişiye sadece bana ne çektirdilerse iki katını çeksinler demiştim.
Sonra kız ev arkadaşımı da farklı bir çocukla aldattı.
Neyse, arkadaşların araya girmesiyle önce eski ev arkadaşımla barıştım.
Askerden geldikten sonra da kız mesaj atmıştı öyle merhaba, merhabamız olmaya başladı tekrar.
Ama işin ironi kısmı,
Ev arkadaşım askerdeyken o zaman ki sevgilisi tarafından aldatıldı (sevgilisi üç erkekle aynı anda sevgiliymiş)
Beni aldatan kız ise altı yıl evli kaldıktan sonra boşanmış..
Ben affetsem bile yapılan insanın peşinden geliyor bence.
Ah garibim sana ne etmisler hainler![]()
yani sonrasında bütün insanlara karşı güven problemim oluştu ama olsun artık...Iyi ucuz atlatmissin![]()
Benimkisi biraz tuhaftı. Kız arkadaşım ev arkadaşımla aldatmıştı.
Aldatıldığım iki kişiye sadece bana ne çektirdilerse iki katını çeksinler demiştim.
Sonra kız ev arkadaşımı da farklı bir çocukla aldattı.
Neyse, arkadaşların araya girmesiyle önce eski ev arkadaşımla barıştım.
Askerden geldikten sonra da kız mesaj atmıştı öyle merhaba, merhabamız olmaya başladı tekrar.
Ama işin ironi kısmı,
Ev arkadaşım askerdeyken o zaman ki sevgilisi tarafından aldatıldı (sevgilisi üç erkekle aynı anda sevgiliymiş)
Beni aldatan kız ise altı yıl evli kaldıktan sonra boşanmış..
Ben affetsem bile yapılan insanın peşinden geliyor bence.
Yok yahu çok tuhaf ve karışık değil... hemen örneklendirelim.Yanlış anlamayın lütfen ama bu biraz; aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa sonra hep beraber aşçıya gibi bir şey olmuş. Gerçekten tuhaflıklar silsilesi (:
Netflix'te ilk sezon ve son üç sezon var ama daha garanti ve sıralı olarak;pokemon 1.bölümden son bölüme kadar varmı ızlıyecebılecegımız bir yer @ArifÇ.
özledim vallahi yaw izliyelim hahaaaa