Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah muhafaza suan dusunuyorum da.
Cok zor bi an heleki aldatrigi an yakalamak ve o an sabretmek ne bileyim.
Bisey demiyorum.
Boşver FC 24 al da bir maç yapalımAldatan mı? Suc ustu basılan mı?
Simdi suc ustunde birinin altinda inlerken yakalayip serin kanlı durmak ile aldattigini sonradan ogrenmek arasinda biyolojik saat farki varda.
Cok pahalı be, o oyuna o para verilmez hacı. Futbol oynamiyorum zaten ben oda ayri bir konu.Boşver FC 24 al da bir maç yapalım
Aldatan mı? Suc ustu basılan mı?
Simdi suc ustunde birinin altinda inlerken yakalayip serin kanlı durmak ile aldattigini sonradan ogrenmek arasinda biyolojik saat farki varda.
o sırada 3281481823 kisiyle flörtlesen ben
Aldatmak karakter meselesi arkadaslar ... dövülmez şiddete karşıyım ayrılın gitsin
ne alaka şimdi alıntıladın bunuSen bir hava boşluğusun kardeş. Seni hobi olarak pazarlar, paranla kendime bir duble rakı söylerim.
ne alaka şimdi alıntıladın bunu
yazdın?
yaş kaç la senin 17 filanmıSesi kes.
Bir ihtimal daha var oda grupmu dersin hacı jabsbbsbdbdhdhAlarm kurunca dehşet, ikisinde de aynı derecede uyanıyor.
Bir ihtimal daha var oda grupmu dersin hacı jabsbbsbdbdhdh
Yok ya o saatten sonra ugruna savasacagin birisi olmayacagi icin digeriyle ayni durumda olmus olucaksin. Gavatligin bile proseduru var agaYaşayacaksan hakkını ver. İbretlik bir gavat ol.
Yok ya o saatten sonra ugruna savasacagin birisi olmayacagi icin digeriyle ayni durumda olmus olucaksin. Gavatligin bile proseduru var aga
Gtluk yapan biri icin oyle unvan edinmek eziklerin isi bence...
Aynen. Zaten onlar En büyük zararı birbirine kazık atarak yani birbirlerinin sevgilerini kocalarını çalarak yapıyor bize ne gerek var Kendini dövsünlerNeyi kimi dövüyorsun?
Bu hayatta bir fidan bile dikip büyütmemiş, yaralı bir hayvan iyileşsin diye bütün gece uyumamış insanlar, başkalarıının göz bebeği yıllarca gözünden sakınarak büyüttüğü çocuğuna el kaldırma hakkını hangi cüretle kendinde buluyor?
Ya geçin anam babam geçin bu işleri, gücünüz yettiği için beyninizi ve vicdanınızı kullanmayı seçenek olarak görecek kadar alçalmayın. Ya güçsüz olan kendiniz olsaydınız?
Böyle konular gördükçe kan beynime çıkıyor..