Aldatan Sevgili Dövülür mü???

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
tebrik ederdim. alnından öperdim herhalde.
öyle kovmak dövmek tokat atmak filan saçmalamayın lütfen
hangi devirde yaşıyoruz

Zarar vermek aldatildigin gercegini degistirmez. O hata yapmistir ama bu bisileri duzeltmek degil de kendi acinası durumunun ofkesini cikardigini gosterir kisinin.
"bana bunu nasil yaparsin" cinnetinde isler burda yazilanlar gibi olmuyor ama ne olursa olsun zarar vermek dogru degil.

kızlar kızları
erkekler erkekleri dövsün

aldattığı kişiyi dövün
ne istiyorsunuz lan kızlardan

Yok artık, kimse dövülmeyi haketmez,özellikle kadınlar,çözüme kavuşulacak bir durumsa affeden affedebilir,ben ayrılım,sorgu suale gerek olmadan.

Bkz: seksin bir cezalandırma yöntemi olarak kullanılması.

Karma beye bak konuya seksen mesaj yazmış, ne yaşadın kardeşim :)
Burası centilmen bir forum, elit bir yer şiddet falan olmaz. Hiç döverim diyen olmamış haaha.

O an öfkesine hakim olamazsa öldürmeye çalışanlar bile çıkabiliyor ancak elbette böyle bir yanlışa verilecek karşılık sadece o insanı hayatınızdan çıkartmak olabilir ve daha fazlası intikam almaya girer ki buna da hiç gerek yoktur.

Ben ofkemi kontrol edemem sanirim oyle bi durumda. Zarar vermek adina her seyi yapabilirim. Ve her yol mubahtir benim icin. İcim sogumali.

İşte koca yürekli sek bir erkek @Bahtiyar hoş geldin kardeşim. İçimizde tuttuğumuz şeyleri döktün, teşekkürler.

@Klaus döverken yazar, şu an çıplak ayak ile dövüyorum haah.

Modernlik safsatalarını bir kenara bırakıp, en ilkel halimizle değerlendirmemiz gereken bir konu.

Kimse sınanmadıgı günahın masumu değildir , beylik laflar olmuş çogu .

G.tünü keserim .S

Geri