Alaz

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Az önce minik sitemini gördüm, kıyamadım. Alaz hanım çok eskilerden güzel gözlü güzel yürekli bir miniş üyedir. Nasıl konusu olmaz seveni oldukça fazla diye biliyorum şaşırdım.. öptüm mücuk

Konuyu ben açmak isterdim Ama sanırım biraz geç kaldım. (:
Konusu vardı lakin (forumbahane'de) istemediği için sildirdi diye biliyorum. Sevenlerinden biri benim nasıl bunu fark edemedim bende bilmiyorum.

Alaz!
Tatlı zamanlarında kullanıcı adlarımızı değiştirmek isterken ufak çaplı bir araştırma yapmıştık. Merve bana ben kullanıcı adımı Alaz yapmak istiyorum dediğinde anlamı ne diye sormuştum ilk olarak. Alaz'ın anlamı 'ateş' demişti oda bana. O an düşündüğüm tek şey bu kullanıcı adının Merve ile bütünleştiği olmuştu.
Merve'de Alaz gibidir, istersen seni ısıtır, bütün sıcaklığıyla sarıp sarmalar, sıcacıktır onun içi..
Ama eğer onun sevdiklerine zarar verirsen; o zaman yakıp kavurur ortalığı, sadece külü kalır yaşananların..
O hep Alaz olarak kalmalıdır!
Sanırım bu platformda onu en eski tanıyanlardan biri benim, aramıza yıllar, yollar, dargınlıklar girsede biz yine bir şekilde kavuştuk, buluştuk, konuştuk.
O özeldir benim için!
Güldüğü zaman gözlerinin içindeki o yeşil renk daha bi parlar.
Güzel gözlü hatun, sen hep gül emi?
Seviliyorsun!

(Bak ne buldum)

TV73fH.png

Bu anılar seninle güzel, seninle anlamlı!

:yN6vVy:

Forumda sevdiğim nadir insanlardan birisi. Ben herkesi sevemiyorum, birini sevmem için gerçekliğine inanmam lazım. Alaz bana bu güveni verdi.

Mutlu olsun kardeşim. Her zaman, her daim.

Forumda beni gören tek kişidir. Duygusallığı ve merhametine inandığım, özellikle ailesine karşı olan tutumu ve bağlılığı gerçekten Harika. Allah bu çizginden ayırmasın bu konuda cennetlik gözümde :)

Yanılmıyorsam kendisini tatlı diye başlayan bir forum vardı oradan hatırlıyorum.
Gerçi orada benim kullanıcı adı farklıydı Aze nicki kullanıldığı için.
Çizgisi o yıllardan beri hep aynı,güzel avatarlar yapıyordu da.
Hanımefendi biri,hızlı dönüşü ile bir döndü yönetici bile oldu ehe.
Tekrardan hoşgeldin.

ben de tatlıya 2007 de üye oldum sizi hatırlamıyor muyum acaba kızlar,

Can Manaylı mesajları vardı.İlk öyle dikkatimi çekmişti.Ayakları üzerinde sağlam duran bir kadın izlenimi edindim hep.Ailesine sıkı sıkı sarılması , vicdanı çok hoşuma gitmiştir.Kendisi de bir aile kurdu hep mutlu olur inşallah.

Demek forumu deşsek bir sürü tatlı üyesi çıkacak.
Tatlının en tatlı üyeside Merve'm. :B9aAkp:
Yalnız o forum hala açık reklam yapıyor sayılmayız dimi @X?

Demek forumu deşsek bir sürü tatlı üyesi çıkacak.
Tatlının en tatlı üyeside Merve'm. :B9aAkp:
Yalnız o forum hala açık reklam yapıyor sayılmayız dimi @X?

Neresiydi , belki buraya gelirler kim bilir? Sen özelden soyle bana. :)

Forumsalda da vardı diye hatırlıyorum ama burdaki kadar aktif görmedim yeni üye olduğum döneme gelmiş olabilir suskunlugu
Genelde herkes tarafından seviliyor yorumlarını takip ettiğim nadir turunculardan kendisi
Susmasın hiç kalemi

Şey yazayım mı;
Beni övün!
-ay hiç benlik değil.
Ama ne güzel şeyler yazmışsınız.Böylesine güzel etkiler bırakmak bence en güzel ''eser''.

Az önce benimle ilgili yorumunu gördüm ve soğuk olmamamıza sevindim. Nedense böyle hissediyordum. Rahatsız ediyordu soğukluk hissi. Bir süredir yazma niyetim vardı hatta.
Sevindim.

Alaz hanımcım bana koca bulun diye yatırım yapıyorum, yol yapıyorum.
Seviliyorsunuz:)

Foruma erken adapte olan kişilerden, yorumları gayet güzel, kendini ifade edişi, yaklaşımları ile kendini sevdiriyor.

Sevgili alaz'ı yeni yeni tanimaya başladım
Sıcakkanlı, oldukça vicdanli,aile bağlarına çokça önem veren, üretmeyi seven,kelimeleriyle gönül inşa eden sevgidolu bir İNSAN.
Güzel kal..

ya ben alaz'ı 5 yıldır falan tanıyorum sanırım
arada kopukluklar oldu ama değerli iyi bir arkadaşımdır.

Kendısını 2012 & 2014 de Bir Başka Forumda Tanıyorum. Kendısıyle Uzun Uzadıya Bir Sohbetmiz Olmadı Ancak Bana Kızdığı Tek Nokta Yazılarımı Büyuk Yazmamdı. Sanırım Başka Bana Karşı Bir Kızgınlığı Olmadı. Akabinde Kendısı Forumların Aranan Hanımefendi Ve Uslup Açısından Kaliteli Bayanlarındandır. Açık Sözlü Olması Ve Dobra Olmadıysa Tanıdım Onu. Seviliyorsun !

Yorumları sürekli okuyasım geliyor.
Çok tatlı değil misiniz?

Alaz Alaz Alaz... DoÄ£rusu elle tutulur bir şeyler yazmak için henüz erken ama fazla mütevazı ve aza kanaat getirmeyi bilen biri olduğu icin bir kaç satır yazmak istedim.

Muzip bir yapısı var, eğlenme hakkını sonuna kadar ama yinede ayarında kullanmayı biliyor. Yaratıcı yorumları bir tarafa gayet düzeyli, anlaşılabilir ve ilişkilerinde samimiyetinden ödün vermeden doğru bildiklerini çatır çatır yazmaktan çekinmiyor. Bu bana sakinliginin yanı sıra deli damarı olduğu izlenimini de veriyor. Haliyle tersi fena olabilir, bu yüzden arayı iyi tutmak mantıklı olan tek secenektir, sevgiler hürmetler.

Son düzenleme:
Geri