Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazen çok hassas ve alıngan olduğunu düşünüyorum ama kesin yanlış düşünüyorumdur![]()
Kendimi çok iyi ifade ettiğimi düşünüyorum ama insanoğlu işte ''işine geldiği'' gibi anlıyor diE'ciğim.
Bir imza resmi ile başlamıştı, nedense başa dönmek istedim.Nick rengine uygun yapayım mı demişti ben onun yaptığı çalışmayı kullandığımı bile bilmiyordum ki.
Sonra bir ameliyat geçirmişti o dönemde hayatına yeni bir başlangıç yapmak için.Önce yüzünü sonra gönlünü görmüştüm.
Yüreğinin ışığı yetiyordu çünkü yüreğim onu gerçekten seviyordu.
Sonra hayran olmaya başlamıştım duruşuna, sabrına, gücüne.
Ortak bir yönümüz vardı ayrıca ikimizde en sevdiğimiz insanın çektiği acıya şahit olmuştuk.
Zordu benim için veda etmek anneme ama işte çektiği acının dindiğini bilmenin tesellisi olsa gerek geride kalanlar olarak yaşamaya devam etmek durumunda kaldık eksik eksik eksik ...
Acı mı boşluk mu çözemedim ben
Hissettiğini hissetmek acı da olsa anlaşılabilmek önemliydi. Allah kimsenin başına vermesin.
Ve hayatımıza giren tatlı telaşlar.Yaşama sevinci de gerekliydi devam edebilmek için isyan etmeden nefes alabilmek için ve ben ...
Çok şükür demek istiyorum öncesine bugüne yarınımıza ve hep mutlu ol istiyorum.
Sen hep çok mutlu ol.
Kendısını 2012 & 2014 de Bir Başka Forumda Tanıyorum. Kendısıyle Uzun Uzadıya Bir Sohbetmiz Olmadı Ancak Bana Kızdığı Tek Nokta Yazılarımı Büyuk Yazmamdı. Sanırım Başka Bana Karşı Bir Kızgınlığı Olmadı. Akabinde Kendısı Forumların Aranan Hanımefendi Ve Uslup Açısından Kaliteli Bayanlarındandır. Açık Sözlü Olması Ve Dobra Olmadıysa Tanıdım Onu. Seviliyorsun !
Kendısını 2012 & 2014 de Bir Başka Forumda Tanıyorum. Kendısıyle Uzun Uzadıya Bir Sohbetmiz Olmadı Ancak Bana Kızdığı Tek Nokta Yazılarımı Büyuk Yazmamdı. Sanırım Başka Bana Karşı Bir Kızgınlığı Olmadı. Akabinde Kendısı Forumların Aranan Hanımefendi Ve Uslup Açısından Kaliteli Bayanlarındandır. Açık Sözlü Olması Ve Dobra Olmadıysa Tanıdım Onu. Seviliyorsun !