- Web sitesi
- www.instagram.com
Forumda görmekten büyük mutluluk duyuyorum...
Özgüveni yüksek ve zeki bir hanımefendi.
Özgüveni yüksek ve zeki bir hanımefendi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o zaman bizden de sevgi yolla:=)Wpde sevisiyoruz.
Catla da patla.pP
Şaka.
Her ne kadar Bülent beyin elitligine tav olmus isek de,epifanik bir homeland sezgisi icindeyim sana karsi.
Sanki cok daha önceleri bir yerlerde karsilasmislik,bir bilirgirlik,bir belirgenlik,bir aşinalik.
Evinin yolunu sasirmiscasina,huzurlu oldugum yerin özlemini giderircesine,eve götürürcesine.
Cikilata yiyelim..
En son belediyelerin bütçesini inceledim, Esenyurt belediyesine ayrılan bütçe dikkatimden kaçmadı Majik.kalbimi kırdı farkında değil. en son bıyığıma mor bir guaj boya sürmüştü. geçmiş öğretmenler gününü geçelim. her daim kutsal vazifelerin tapınak şövalyesi olan öğretim bağımlısı. öğrenim kısmını yutub içerikleriyle hallettiğini düşünüyorum. ömer souleyman, selahattin demirtaş, belediye haberler, deephumor - deepturkishweb kazanından her gün bir kaşık aldığını söylerim ama kanıtlayamam. istanbulun çilekeşliği onu da avcunun içine almış olsa gerek, yoğunluktan kederlendiğini düşünüyorum. dönersen kalp bırak..