Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düşmedi bi yakamdan 15 sene oldu.Hoş geldin Arpes seni HoşgeldinHarunabisiz düşünemiyorum ben nedense :p
Ay Hatem de buradaymış <3Olm bunlar yine başladılar entel cümleler kurmaya. Spesifik konularda giriştiğiniz entelektüel tartışmalara cima eyleyeyim. Yapmayın şöyle şeyler ya. Adım başı 50 kuruş var mı nidaları atılan semtten böyle entelektüel tartışmaların içine girince kültür karmaşası yaşıyorum
Hoş bulduk hacım, nerelerde ya o? Valla onun için geldim geri.Eskiler bir bir geliyor. Hoş geldiniz.
Gözlerim ssk'cı üyeyi arıyor. Kendisine ulaşabilen çağırsın o da gelsin : )
Abi selamlar sana da, Anavatan Rusya'nın iradesi doğrultusunda gizli bir görev amacıyla Avusturya'da hafiye avlıyordum ben. Vakit olmadı buralara gelmeye.Hoş geldiniz gençler. Hayırlı olsun, İnternet bağlattınız demek sonunda. İnşallah uydunet filan değildir. Zira bu kadar zamandır yokluğunuzu başka şeyle açıklayamıyordum :d
hahahahahhhahahahhahahahahha
hoşgeldiniz bebitolar .ppp
çok bir şey yazmadım ha ha haların içindeki alt metinleri okuyun lütfen .ppp
Düşmedi bi yakamdan 15 sene oldu.
Ay Hatem de buradaymış <3
Hoş bulduk hacım, nerelerde ya o? Valla onun için geldim geri.
Abi selamlar sana da, Anavatan Rusya'nın iradesi doğrultusunda gizli bir görev amacıyla Avusturya'da hafiye avlıyordum ben. Vakit olmadı buralara gelmeye.
Olm öyle deme ya. Vallahi bak senide harunabiyi de özlemişim. Kalbimi kırıyorsun
Olm öyle deme ya. Vallahi bak senide harunabiyi de özlemişim. Kalbimi kırıyorsun
Hos geldiniz gencler : )))
Arayi cok acmistiniz, umarim tekrarlamazsiniz : ))
ulan serkan bile altin üye ya! Kardeşim ben özgüven problemleri olan, kişiliği oturmamiş ve statü düşkünü ataerkil bir davarim bana rank verin statü verin
Aaa kimleri görüyorum, herkes buradaymış ya.