AKUT'a gerek kalmasın.

Konu sahibi son olarak 180 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar herkese, aylar aylar sonra tarayıcımın adres çubuğuna forumsal'ı yazasım tuttu ve görüyorum ki artık öyle bir şey kalmamış.

Bizden gelenler burada da sorun çıkarmış olacaklar ki direkt konu açılmış ayar vermek üzere. VOV.

climax falan banlanmıştır diye düşünüyorum, buradakilere biraz fazla gelir gibi geldi.

Velhasıl tanışma fırsatı doğsun, bunun yanında bizden kim varsa bir el etsin de görelim. HAYIN yönetim parayı basıp forumu alırken arkadaşlıklarımızı ve reputasyonumuzu feda etmişler. Bu üzücü durumu telafi etmek adına forumsaldan olanlar bi göz kırpsınlar. Bilindiği üzere orada ismi verilmekle tehdit edilen 4 kişi vardı, ben o 4 kişiden biriydim. Kalan üçlüyü arıyorum.

Yönetime not: İsyan amaçlı gösteriye teşvik niyeti içermez.

Tanıyanlara danışma amaçlı not: Siyaset sayfası falan varmış burada da, sıkıntılı tipler var mı varsa bi isimlerini peçeteye neyin yazın da bilgimiz olsun.

Selam size ey yılları heba olan, forumlardan forumlara sürüklenen dostlar.

Üstteki pek muhterem şahıs ile beraber 2006-2007 yılları gibi başladığımız forum hayatlarına her zaman birlikte dahil olup, birlikte ara verdik. Üstteki şahıs dahil olduysa beraberinde benim de dahil olmam kaçınılmaz bir gerçek olsa niçin kaçınmayasın değil mi? O ki kaçınabiliyorsun, kaçınırsın gider.

Sözün özü bu bizim ilk sürülüşümüz, ilk bir metaymışçasına satılışımız değil, son da olmayacaktır. Özet geçiyorum ; Forumtr > Forumta> Forumtayfa > ForumHigh > Adını hatırlamadığım forumsaldan önceki forum > Forumsal derken sürüklendik durduk. Ama tam bu noktada minik bir dipnot geçmek gerekir ki her zaman sürülen, sürüklenen(ayrılıkçı) ekibin bir parçasıydık.(Yazar burda isyan etme potansiyelinden söz ediyor.)

Özetle selam herkese, bilakis Forumsaldaki arkadaşlara.
forumsaldan olanlar bi göz kırpsınlar.
Let the göz kırpma begin ! ";)"

Hoş geldiniz Sevgili Arpes
Forumların birleşmesinden kaynaklı ilk zamanlarda bir uyum problemi yaşansa da bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyoruz : )
Bu tür geçiş süreçleri elbette sancılı olacaktır ama zaman geçtikçe ortama siz de alısır memnun kalırsınız diye umuyorum.
Doktor bey mevzusu için de ufak bir not düşeyim. Yönetim olarak kimseyi banlamak için tetikte beklemiyoruz fakat sınırları fazlasıyla zorladığı için (ki zaten siz bunu biliyor olmalısınız ki banlanmıştır dediniz) banlı maalesef. Süresi dolunca gelecektir : )

Size de tekrar ircforumları ailesi olarak hos geldiniz diyoruz...

Size Nazımın dizeleriyle seslenmek isterim. Hoş geldiniz hoş geldiniz '' buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim ''

arpes ben evlendim, 2 çocuğum oldu, birisi ilkokula başladı, eşim 3. çocuğumuza hamileyken bir gece ansızın evi terk etti, boşandık, aylık 5 bin tl nafaka ödüyorum, 50 bin tl olan kyk kredi borcumu ödeyemediğim için eve haciz geldi, modemi söktüler, bu yıllara kadar forum hayatıma belediyenin ücretsiz wifilarında devam ettim...... şimdi sen dönmüşsün ve mutlusun, hayat seni hiç hırpalamamış........

Hoş geldin Arpes ya her iki konudaki mesajın da sağlam güldürdü.
Önce bir yadırgıyor, sonra alışıyorsun deniz misali.
Oggy malumatfuruş aegishjalmur da burada.
Tahmininde yanılmadın doktoru banlamışlar ben gelemeden xd

Ooo fişleme güzel hareket, hemen yakalarına yapışıyorum.

Selam size ey yılları heba olan, forumlardan forumlara sürüklenen dostlar.

Üstteki pek muhterem şahıs ile beraber 2006-2007 yılları gibi başladığımız forum hayatlarına her zaman birlikte dahil olup, birlikte ara verdik. Üstteki şahıs dahil olduysa beraberinde benim de dahil olmam kaçınılmaz bir gerçek olsa niçin kaçınmayasın değil mi? O ki kaçınabiliyorsun, kaçınırsın gider.

Sözün özü bu bizim ilk sürülüşümüz, ilk bir metaymışçasına satılışımız değil, son da olmayacaktır. Özet geçiyorum ; Forumtr > Forumta> Forumtayfa > ForumHigh > Adını hatırlamadığım forumsaldan önceki forum > Forumsal derken sürüklendik durduk. Ama tam bu noktada minik bir dipnot geçmek gerekir ki her zaman sürülen, sürüklenen(ayrılıkçı) ekibin bir parçasıydık.(Yazar burda isyan etme potansiyelinden söz ediyor.)

Özetle selam herkese, bilakis Forumsaldaki arkadaşlara.

Let the göz kırpma begin ! ";)"

Olum ifşa etmesene, 2008'den beri sürgün hayatı yaşıyorum senin yüzünden. Geldin işte uslu uslu otur yerinde. Ayrıca arada ForumHigh'dan bir sonra Alemar var, bir de oradan sonraki yer var. Bu ikisi önemli, unutma bunları.

Hoş geldiniz Sevgili Arpes
Forumların birleşmesinden kaynaklı ilk zamanlarda bir uyum problemi yaşansa da bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyoruz : )
Bu tür geçiş süreçleri elbette sancılı olacaktır ama zaman geçtikçe ortama siz de alısır memnun kalırsınız diye umuyorum.
Doktor bey mevzusu için de ufak bir not düşeyim. Yönetim olarak kimseyi banlamak için tetikte beklemiyoruz fakat sınırları fazlasıyla zorladığı için (ki zaten siz bunu biliyor olmalısınız ki banlanmıştır dediniz) banlı maalesef. Süresi dolunca gelecektir : )

Size de tekrar ircforumları ailesi olarak hos geldiniz diyoruz...

Doktorumuz hayli nevi şahsına münhasır bir beyefendiydi, herkes içindeki iyilik ve kibarlığı görecek göze sahip olamıyor maalesef... Doktorumuzun süresi dolana kadar biz de tespih çeker, sabır dileriz...

Birleştirilmeyle kaynaklı sorunlar benim şahsım için devam ediyor maalesef, söylediğim ve ısrarla belirttiğim gibi toplumdaki reputasyonuna çok önem veren bir ilgi arsızıyımdır. Bu talebim yerine getirilene kadar çeşitli eylem ve protestolarım devam edecektir. İsyan hakkımı saklı tutarak, hoş buldum diyorum.

Size Nazımın dizeleriyle seslenmek isterim. Hoş geldiniz hoş geldiniz '' buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim ''

Altyazıları yapan eşekherif ile aynı eşek herif iseniz, sizinle muhatap olmamayı tercih ederim. Yok eğer bambaşka bir eşek herifim ben derseniz, hoş buldum.

(Duruma göre başka bir şiirle cevap verme hakkı işbu mesajın sahibince saklı tutulmuştur.)

arpes ben evlendim, 2 çocuğum oldu, birisi ilkokula başladı, eşim 3. çocuğumuza hamileyken bir gece ansızın evi terk etti, boşandık, aylık 5 bin tl nafaka ödüyorum, 50 bin tl olan kyk kredi borcumu ödeyemediğim için eve haciz geldi, modemi söktüler, bu yıllara kadar forum hayatıma belediyenin ücretsiz wifilarında devam ettim...... şimdi sen dönmüşsün ve mutlusun, hayat seni hiç hırpalamamış........

Ama ben bronzken sen platin üyesin, keşke kaderlerimizi değişebilsek...

Belki felsefe, edebiyat , sosyoloji bilmesen bir şey olmaz ama esekherif'i bilmezsen olmaz. Çok üzülürsün, elenirsin.

Belki felsefe, edebiyat , sosyoloji bilmesen bir şey olmaz ama esekherif'i bilmezsen olmaz. Çok üzülürsün, elenirsin.

Şiddetle katılmıyorum maalesef. Muhtemelen büründüğünüz persona'ya binaen kurulmuş bir cümle olsa da, son derece cahilce olduğunu söylemek zorundayım.

Şiddetle katılmıyorum maalesef. Muhtemelen büründüğünüz persona'ya binaen kurulmuş bir cümle olsa da, son derece cahilce olduğunu söylemek zorundayım.

Yazmış olduğum şiire Stalinist eleştiri getirerek beni üzdüğünüzün farkında değilsiniz beyefendi. Diller arası diyalog kurslarımıza sizi de alalım.

Yazmış olduğum şiire Stalinist eleştiri getirerek beni üzdüğünüzün farkında değilsiniz beyefendi. Diller arası diyalog kurslarımıza sizi de alalım.

Çorbamıza bıyığını daldıran adamı siz de sevmiyorsanız şayet +1 sempati puanımı lehizine işleyebilirim. Fakat eşekherif antipatimin dozajının yüksek olmasından mütevellit temkinli davranmamı anlayışla karşılamanızı bekliyorum, eğer malum eşekherif değilseniz pek tabii. Öyle her şiir yazana şiirle cevap verseydim bu forumda olmak yerine Fransız Aydınlanması içinde geçerdi adım.

Çorbamıza bıyığını daldıran adamı siz de sevmiyorsanız şayet +1 sempati puanımı lehizine işleyebilirim. Fakat eşekherif antipatimin dozajının yüksek olmasından mütevellit temkinli davranmamı anlayışla karşılamanızı bekliyorum, eğer malum eşekherif değilseniz pek tabii. Öyle her şiir yazana şiirle cevap verseydim bu forumda olmak yerine Fransız Aydınlanması içinde geçerdi adım.

Memleketimizi yaşanır kılan özelliklerinden birisi de sizin gibi entelektüel insan rezervine sahip olmamızdır. Ben de aydınlanıyorum lakin içime çekmiyorum.

Olm bunlar yine başladılar entel cümleler kurmaya. Spesifik konularda giriştiğiniz entelektüel tartışmalara cima eyleyeyim. Yapmayın şöyle şeyler ya. Adım başı 50 kuruş var mı nidaları atılan semtten böyle entelektüel tartışmaların içine girince kültür karmaşası yaşıyorum

Yanınızda sözlük de isteriz :d
Hoşgeldiniz

Eskiler bir bir geliyor. Hoş geldiniz.
Gözlerim ssk'cı üyeyi arıyor. Kendisine ulaşabilen çağırsın o da gelsin : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri