Akrep Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü

Ne yaparsan yap,hıncını nasıl çıkarırsan çıkar biraz olsun hafiflemek yerine daha beter alevlenen bi öfke, nefret, hırs... anılar...jklj evet akrepleri kizdirmiyoruz.

Boğa burcu olarak, Boğa Burcuna Dair Her Şey konusundan edindiğim bilgiler doğrultusunda kendileriyle iyi bir alışverişimiz olabilirmiş. Ne tür bir alıştan ve verişten bahsettiklerini açıklamamışlar ama olsun, alışveriş; alışveriştir. Severim.

Birinci derecede seks.
Müthiş bi uyum. Seks uyumunda en iyilerinden.
Aralarındaki ilişkinin türü ne olursa olsun çok derin ve sağlam olur. Boğa yeryüzü ve yaşamdır; topraktir, eminliktir, nefes almaktır,ferahliktir.Akrep ise yeralti ve ölüm; karanlık, gizem... yeraltında ölüler yılanlar böcekler vardır ama altınlar hazineler de genelde yeraltindadir. Akrebin arada bir yeryüzüne çıkıp nefes almaya, Boğanın da arada bir yeraltına inip keşif yapmaya ihtiyacı vardır.Haritalari da destekliyorsa birbirlerini çok iyi dengeler,birbirlerinden çok şey öğrenirler. Güven dolu,sarsılmaz bi iletişimleri olur.

Birinci derecede seks.
Müthiş bi uyum. Seks uyumunda en iyilerinden.
Aralarındaki ilişkinin türü ne olursa olsun çok derin ve sağlam olur. Boğa yeryüzü ve yaşamdır; topraktir, eminliktir, nefes almaktır,ferahliktir.Akrep ise yeralti ve ölüm; karanlık, gizem... yeraltında ölüler yılanlar böcekler vardır ama altınlar hazineler de genelde yeraltindadir. Akrebin arada bir yeryüzüne çıkıp nefes almaya, Boğanın da arada bir yeraltına inip keşif yapmaya ihtiyacı vardır.Haritalari da destekliyorsa birbirlerini çok iyi dengeler,birbirlerinden çok şey öğrenirler. Güven dolu,sarsılmaz bi iletişimleri olur.
Ben şaka yapmıştım ama gerçekliği de varmış anlaşılan. Bilgilendirmen için teşekkürler @Nyctophilia

tumblr_nl98fjl9251tqb5rho1_1280.png

Yazar beni görüp yazmış olabilir bunu,gün itibariyle ve sık aldığım tepkidir.

+Yaa iplesene dinlesene bi beni!! burda mısın?!
-Buradayım,dinliyorum zaten
+Ne dedim peki en son?
-Şunu şunu dedin,hatta şu cümlende galiba şunu demek istedin ama cümleni yanlış kurdun
+ ?404

Ne seninle ne sensiz. Benim için akrepler tam olarak bu. Sineklerin boka çekilmesi gibi çekiliyorum ejdje
Bu arada teşbihte hata olmasin.
Bu aralar en yakınlarımdan biri akrep mesela. Tam sinsi, ama çok tatlı serefsiz. Ne zaman kazık yiyeceğim diye bekliyorum. Ona da diyorum bunu, sürekli akrepliginden dolayı laf sokuyorum zaten sjdjs

Kıvanç Tatlıtuğ gözüme takılıyor şu sıra.
"Seven akrep erkeği" konusunda çok güzel örnek teşkil ediyor.
Ne kadar yakışıklı ya da şöhretli olursa olsun,seviyorsa derin bir sadakatle bağlı kalır.

Bu yıl bizi ne bekliyor. Onuda yaz önümüzü görelim.

They entertain me.

100000% akrep:

akrep burcu baskin bir haritaya sahibim ve bu beni guldurdu :d

akrep insanı,
akrep gibi sokar

sevmem, ben böcek sürüngen filan sevmiyorum, ıyy.

Geri