Akrep Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 268 gün önce görüldü
Ne,göz anatomisi mi?

Bakış,yüz hatları

images

Özellikle yükselenin Akrep olması önemli tabii

Bakış,yüz hatları

images

Özellikle yükselenin Akrep olması önemli tabii
Bu hanim da gencecik öldü ya.
O degil de,Scarlett karekteri tam bir koc kadini.

Bakislar "anatomisinde" hak vermek zorundayim.
Bakislar anatomiye giriyo mu?

Bu hanim da gencecik öldü ya.
O degil de,Scarlett karekteri tam bir koc kadini.

Bakislar "anatomisinde" hak vermek zorundayim.
Bakislar anatomiye giriyo mu?

Bakışların oluşturduğu sinerji değil de yüz çizgileri geometrik alanlar evet.Topografik anatomi olarak sınıflandırmak daha dogru.
Scarlett hanım değil de canlandiranı Akrep...

3. Evim ile Plüton burcum akrepmiş (galiba,),neymiş diye bakıyorum beni anlatıyor sanki djfn

Bakışların oluşturduğu sinerji değil de yüz çizgileri geometrik alanlar evet.Topografik anatomi olarak sınıflandırmak daha dogru.
Scarlett hanım değil de canlandiranı Akrep...
Yalniz yüz yapisi anatomiye girebilir,kemik yapisi vs vs..neyse.
Benden daha iyi bilirsin.

Vivien Leigh evet,akrep burcu.

Yalniz yüz yapisi anatomiye girebilir,kemik yapisi vs vs..neyse.
Benden daha iyi bilirsin.

Vivien Leigh evet,akrep burcu.

İşte regio olarak yüz-bakış yapısını kast ettim ben de.Bakış derken göz regiosu .Bakışın sağlandığı bi bölge var sonuçta.Kemik,kas,deri orantıları çizgileri falan.Kiminin kaşları göz kapakları daha gergin olur,kiminin sklerası korneası daha parlak olur dikdik bakınca ürpertir vs bunlar bakışı oluşturan unsurlar.Başlı başına bakış yeterli bi kelime olarak kalmamış olabilir.
Bi baktı,eridim,çok naif ya da sevici bakıyor gibi şeyler anatominin konusu değil tabiiğ

İşte regio olarak yüz-bakış yapısını kast ettim ben de.Bakış derken göz regiosu .Bakışın sağlandığı bi bölge var sonuçta.Kemik,kas,deri orantıları çizgileri falan.Kiminin kaşları göz kapakları daha gergin olur,kiminin sklerası korneası daha parlak olur dikdik bakınca ürpertir vs bunlar bakışı oluşturan unsurlar.Başlı başına bakış yeterli bi kelime olarak kalmamış olabilir.
Bi baktı,eridim,çok naif ya da sevici bakıyor gibi şeyler anatominin konusu değil tabiiğ
Ya o izafi degil mi ya?
Kisiye nasil etki ettigi??Sen etkilenirsin,baskasi aman bu ne?diyebilir.
Yoksa tüm insanlar basma kalip mi?
Neyse..

Dünyaya bir daha gelseydim yine akrep burcu olmak isterdim.

akrep burcu:
my soulmate is probably the demon in my room. he been hella loyal..

bir pet şişenin içinde ya da bir kaşık suda belki de uçsuz bir okyanusta.. geçiniriz - gideriz..

arinmamis toksik akrep burcu erkekleri:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Boğa burcu olarak, Boğa Burcuna Dair Her Şey konusundan edindiğim bilgiler doğrultusunda kendileriyle iyi bir alışverişimiz olabilirmiş. Ne tür bir alıştan ve verişten bahsettiklerini açıklamamışlar ama olsun, alışveriş; alışveriştir. Severim.

Şöyle bir şeye de denk geldim, paylaşayım;

Geri