Akrabama aşık oldum ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 3663 gün önce görüldü
Arkadaşım Yanlış anlama sen dürüst bir insansan ..Sen aradığını bulamasanda o seni bulur inan buna... Beni istemeyeni ben hiç istemem kusura bakma ...7 defa birine teklif edipte ret alıyorsam ben bu işte başka şeyler ararım ..o yüzden yol yakınken dön derim... Sen samimiysen sevginde senin samimiyetine laik olan daha çok insan vardır diye düşünüyorum ...Saygılar kardeşim

çok güzel söylüyorsun kardeşimde sevmesem 6 yılımı heba etmezdim bu olayda bende cesaret kırıklığı yarattı yeniden başkasını sevip aynı cevabı alırsam ne yaparım onu bilmiyorum

Kuvvetle muhtemel yaşlarınız 20 altında, seviyorsundur eminim ama bunun her zaman karşılık bulacağına inanma. Karşındaki insanda sana nazik bir şekilde söylemiş kırmak istemiyorum diyerek. Merak etme en ufak bir umut olsaydı zaten o kadar sormana gerek kalmazdı.

kuvvet muhtemel yanılıyosun yaşım 21

Eğer birini seviyorsan ve o seni sevmiyorsa bundan çok güzel kaos çıkar.Bir sürü şiir,sağlam bir roman ve anlatacak bir sürü hikaye çıkar.Uykusuz geçen geceler,parklarda içilen şaraplar,yerli yersiz kıskançlık krizleri çıkar.Ama sevgine karşılık çıkar mı ? O biraz zor işte... sen yinede sevmekten vazgeçme sonuçta hepimiz öleceğimizi bile bile yaşıyoruz sende severek yaşa karşılıksız da olsa...

ne şiiri ne hikayesi başkan ben bildiğin odun :)

sen 7 kere cikma teklifi etmisin cocuk 7 sene pesimden kostu banamisin demedim. Sonra ne mi oldu ? Adam podyum firlamasi olmus, gorunce de beni tinlamadi :D Yaz yagmuru gibidir hos gelir insana ama zamanla gecer. Zorlama bence :)

Akrabansa doğru bulmuyor olabilir ve kırmamak için söylemiyordur. Yaşını bilmiyorum ama eğer 15-16 yaşlarında bir şeysen gelip geçer bunlar.. Kimseye 2 den fazla çıkma teklif etme..

Kardeş yaş 21 be bizimkide öyle bi gönül ki vazgeçemiyo işte sevdimi tek seviyo 2. yer bulunmuyo

Seni sevmediğine adım gibi eminim.
7 kez aynı şeyler falan hiç normal değil.
Dön bu sevdandan.

adını dağlara daşlara yaz

7'den sonra bu iyi gider

Geri