Akrabama aşık oldum ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 3662 gün önce görüldü
Öncelikle merhabalar ben bi kızı çok seviyorum kız akrabam çocukluğumuz beraber geçti tam 7 kez kendisine çıkma teklifi ettim ama her seferinde bana; sen çok iyisin seni kırmak istemem falan diyo ama ben vazgeçemiyorum seviyorum yatıyorum o var aklımda kalkıyorum gene o ne yapmalıyım sizce vazmı geçeyim yoksa sevmeye devammı ama kendisi başka biri ile çıktı ayrıldı beni dert ortağı olarak görüyo herşeyi anlatıyo ne yapmalıyım sizce lütfen yardımcı olun!!!

Seviyorsanız vazgeçmeyin.
Teklif ettiğiniz halde sizinle muhabbetini kesmediyse ışık var bence.(:

Arkadaşım Yanlış anlama sen dürüst bir insansan ..Sen aradığını bulamasanda o seni bulur inan buna... Beni istemeyeni ben hiç istemem kusura bakma ...7 defa birine teklif edipte ret alıyorsam ben bu işte başka şeyler ararım ..o yüzden yol yakınken dön derim... Sen samimiysen sevginde senin samimiyetine laik olan daha çok insan vardır diye düşünüyorum ...Saygılar kardeşim

kardeşi gibi seviyordur bu yoldan dön bence.

Sana "beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem" şarkısını armağan ediyorum.

Şimdi ben sana sevme desem sevmeyi bırakacak mısın? Nasıl oluyo bu işler?

Insan akrabasına yürürmü dosunum vazcay sen bu sevdadan yok vazcaymazsan kaçir gitsin anasini satim insanlik oldumu

Kuvvetle muhtemel yaşlarınız 20 altında, seviyorsundur eminim ama bunun her zaman karşılık bulacağına inanma. Karşındaki insanda sana nazik bir şekilde söylemiş kırmak istemiyorum diyerek. Merak etme en ufak bir umut olsaydı zaten o kadar sormana gerek kalmazdı.

Merhaba PlatonikBiri.
Sevmek güzeldir. Çocukluğunun beraber geçmesine rağmen o kadar uğraşmış ve red cevabı almışsan, belli ki seni kan bağının olduğu gerçek bir akraba olarak görüyor. Kendini sosyal aktivitelere ve arkadaş ortamına ver, kafan dağılsın biraz.

Acilen ensesti birakmalisin

maxresdefault.jpg

Eğer birini seviyorsan ve o seni sevmiyorsa bundan çok güzel kaos çıkar.Bir sürü şiir,sağlam bir roman ve anlatacak bir sürü hikaye çıkar.Uykusuz geçen geceler,parklarda içilen şaraplar,yerli yersiz kıskançlık krizleri çıkar.Ama sevgine karşılık çıkar mı ? O biraz zor işte... sen yinede sevmekten vazgeçme sonuçta hepimiz öleceğimizi bile bile yaşıyoruz sende severek yaşa karşılıksız da olsa...

Aleyna alemsin ya:)

Yol yakınken sevgi ve ilgini baskasina vermeni tavsiye ederim

Akrabansa doğru bulmuyor olabilir ve kırmamak için söylemiyordur. Yaşını bilmiyorum ama eğer 15-16 yaşlarında bir şeysen gelip geçer bunlar.. Kimseye 2 den fazla çıkma teklif etme..

Geri