Akraba Evliliğine Karşı Mısınız ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
İlerde böyle bir şey yaşarsam çocuğumdan uzak durması için her türlü çirkefliği yapabilirim. Zihinsel ya da bedensel engeli olacak torunlarımın Dünyaya gelmesinden iyidir boşversenize.
O öyle olmuyor işte gerekli testleri devlet ücretsiz yapıyor zaten bir aksi durum varsa bilgilendirme yapıyor zaten hatta sma taraması da yapıyorlar artık

O öyle olmuyor işte gerekli testleri devlet ücretsiz yapıyor zaten bir aksi durum varsa bilgilendirme yapıyor zaten hatta sma taraması da yapıyorlar artık
Şu an mensup olduğunuz dine göre şirk işliyorsunuz farkında değilsiniz sjsjjsj

niye 2017 yilinda yazdigima bir begeni ve bir begenmedim geliyo. geri okuyasim bile yok. CRINGE duygusu :s neyse, o yorumu okumadan sunu diyeyim bu konuda:
akraba evliligine karsi degilim. benim komple tum sulale akraba zaten. annemin ve babamin dedeleri kardes mesela. benim gibi bu pozisyonda bulunan kisiler buna karsi olsa tuhaf olurdu zaten. LAKIN, ben kendi kuzenimle evlenir miydin? HELL NA.

niye 2017 yilinda yazdigima bir begeni ve bir begenmedim geliyo. geri okuyasim bile yok. CRINGE duygusu :s neyse, o yorumu okumadan sunu diyeyim bu konuda:
akraba evliligine karsi degilim. benim komple tum sulale akraba zaten. annemin ve babamin dedeleri kardes mesela. benim gibi bu pozisyonda bulunan kisiler buna karsi olsa tuhaf olurdu zaten. LAKIN, ben kendi kuzenimle evlenir miydin? HELL NA.
Şahsen benimde anlatmak istediğim şey bu, tanıdıklarımız yakınlarımız öyle ve onların seçimi..bende evlenmem..
Fakat Kalkıp onlara hakaret edilmesi, aile içi istismar,ensest denilmesi hoş değil.

Kuzeni ile evlenmeyip cocugu engelli doganlari hangi categoriye sokuyorsunuz. Ya bi gidin surdan
Canım benim, tek sorun engelli çocuk değil. Kan bağı olan birisine nasıl o gözle bakabilirsin? Tamam eskiler yapmış etmiştir, olmuş bitmiştir. Bir insanın aile büyükleri akraba evliliği yaptı diye bunu normal mi kabul etmesi gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: ne
Şahsen benimde anlatmak istediğim şey bu, tanıdıklarımız yakınlarımız öyle ve onların seçimi..bende evlenmem..
Fakat Kalkıp onlara hakaret edilmesi, aile içi istismar,ensest denilmesi hoş değil.
soveceklerse kendi sulalelerine sovsunler. genel manada bu tur seylere siddetle karsi olanlar, (dinen ve insani yonden caizlik durumu varken) ya kendileri boyle bir aileden geliyor ya da soyledikleri kadar acik fikirli/acik goruslu degiller ve anlayamiyorlar, anlamaya da kapalilar. madem oyle, hakarete de gerek yok. herkes kuzeniyle yan yana, kardes gibi buyumedi sonucta. ensest=aile ici, yani kardeslerin veya cocugun anne/babasiyla cinsel iliskileri. akraba evliligine ensest diyenler de HAHAH damn.

Canım benim, tek sorun engelli çocuk değil. Kan bağı olan birisine nasıl o gözle bakabilirsin? Tamam eskiler yapmış etmiştir, olmuş bitmiştir. Bir insanın aile büyükleri akraba evliliği yaptı diye bunu normal mi kabul etmesi gerekiyor?
Ya bebegim bende diyorumki kimse zorla almak zorunda dwgilki... gonul bu ... translarlada olur oluyorda. Seydede olur. Oluyodaaa

Yanii nedim insanlarin hayatlarina karisamayizki. Bak hala evde kaldim

Ya bebegim bende diyorumki kimse zorla almak zorunda dwgilki... gonul bu ... translarlada olur oluyorda. Seydede olur. Oluyodaaa

Yanii nedim insanlarin hayatlarina karisamayizki. Bak hala evde kaldim
Ya ben de tutup kuzenine hallenen adama / kadına yapma demiyorum ki, veya hayatına karışmıyorum ki. Sapık diye yorum yapıyorum sadece, yoksa kim kimin üstünde tepiniyorsa tepinsin .d

Hemen herkesin çevresinde bu tür evlilikler yapanlar var. Herkesin aile yapısı, düşünceleri, olaylara bakış açısı farklı olabiliyor. İnsanlar ailesinden, yakın çevresinden ne görürse ondan etkilenir. Kimisi olaya bilimsel açıdan bakmış, kimi dini açıdan vs. Herkes kendi fikrini söylemiş ama başkasının fikirlerini de eleştirmiş ki bu çok normal.
Akrabalık, kan bağı demek herkesin çok fazla idrak edeceği bir şey değil, herkesin akrabalık ilişkileri bir diğerine benzemez.
Ben doğru bulmuyorum, kardeş gibi büyüdük hep, kendim düşünmem akraba evliliği.. neymiş başkasının düşüncelerinine saygı duy, yoo böyle bir düşünceye duymam.. yanlış kim yaparsa yapsın yanlıştır, 8 milyar insan var, akraba mı kaldı dünyada sadece.

Geri