Akraba Evliliğine Karşı Mısınız ?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Isteyen amca kızıyla dayı kızıyla evlenir. Size evlenmek için gelirse fikrinizi soylersiniz .demokrasi fikir hürriyeti 50 100 yil geçmesi lazım insanların özgürce fikirlerini söyleyebilmesi yazabilmesi için

Isteyen amca kızıyla dayı kızıyla evlenir. Size evlenmek için gelirse fikrinizi soylersiniz .demokrasi fikir hürriyeti 50 100 yil geçmesi lazım insanların özgürce fikirlerini söyleyebilmesi yazabilmesi için
bırakın bana öyle bir istek ile gelmeyi, biz de bunun şakası bile olmaz pomak bey. saygı da duymuyorum, üzgünüm. iğrenç bir şey çünkü.... sizin gibi ben de düşüncemi söyledim. demokrasi bir tek size mi var burada?.şflgk

• Beğen
Tepkiler: ZeL
akrabalardan kaçarken tutup bi de birisiyle evlenicez mi? sadece bu bile karşı olmaya yeter. yozgatlı yengemin kaynanam olduğunu hayal bile edemem, bülent ersoy bayılması yaşadım şu an. (tüm yozgat halkından özür dilerim ama bu kadın başka)

Bazilarina bakinca, hakket akraba evliligi sonucu mu meydana geldi bu acaba diyorum.Var bir anomali.
Yahudilerin bir ensest sorunu var mesela.
Var bu.
Akraba evliligi sonucu, Avrupa aristokrasisi büyük dramlar yasamistir.
Hemofili,DMD ve bir cok hastaliga davet cikarir.
Dünyada yaklasik bir milyar insan, akraba evliligi yapmis.
Bu sürec,bize bu günlerde bu soruyu sordurtuyor olabilir...insanlik ne ara bu duruma geldi?

• Beğen
Tepkiler: ZeL
akraba evliliğine sıcak bakan kesim aile içi istismarı kabullenen kesimdir bana göre ikisi de aynı şey kimse kusura bakmasın.

akraba evliliğine sıcak bakan kesim aile içi istismarı kabullenen kesimdir bana göre ikisi de aynı şey kimse kusura bakmasın.
Çevrende hiç yokmu kuzeniyle evlenen birileri?
Bu lafını onlara söyleyebiliyor musun?
Yoksa sadece düşüncede mi kalıyor.
Çok ağır bir itham bence.

4 tane kiz kardes ile iliski yasayip 30-40 tane cocuk yapip ayni cati altinda gul gulistan yasamakdan daha kotu olamaz

Ha bide bu cocuklarinda teenager yillarinda birbiriyle hoslanip bir tatli aile kurmasindanda daha kotu olamaz

Bence...

Next topic?

Ne yani çocuğunuz kuzeniyle sevgili olsa evlenmek istese kabul etmeyecek misiniz
İlerde böyle bir şey yaşarsam çocuğumdan uzak durması için her türlü çirkefliği yapabilirim. Zihinsel ya da bedensel engeli olacak torunlarımın Dünyaya gelmesinden iyidir boşversenize.

Evet. Sağlık problemleri nedenini geçtim de etrafımda akraba evliliklerinde aman teyzem üzülür, aman amcan üzülür böyle saçma sapan şeylerden insanlar üzülüyor.

Geri