Akraba evliliğine bakışınız nedir?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Aile yapısı ve yetiştiği çevreye göre değişiyor olabilir ancak bazı aile yapılarında böyle durumlar kesinlikle yaşanmıyor.

hayatına bambaşka akrabalar eklemek yerine; aynı, zaten tanıdığın akrabalarla devam etmek bana çok makul geliyor........ akraba sevmeyenler olumlu bakabilir....... ben sevmiyorum mesela.......

Akraba evliliğine bakışınız nedir?​

602742e0-4c92-4e63-a585-5c32c9eff338.jpg
Fotografa kalbimi bırakıyorum..Cecen :)
Akraba evliliğini dogru bulmuyorum.

Kadınların köpeklerle, havuçlarla, Erleklerin atlarla, damacanayla sevistiği bir çağda kuzenle evlenmek ters mi geliyor size?
Kimdi o yeğeniyle aşk yaşayan çağdaş dizi oyuncusu? Buna itlik denir tabi.

sicak bakmıyorum ama uzaktan akrabaysa olabilir mesela babanizin halasinin kızı filan o yakin akrabami oluodu yoksa .s

Normal bakiyorum. Tabi zorla olmadigi surece ve kabul edilir sartlarda oldugu surece. Benim sulalem eskiden disardan kimseyi kabul etmezdi ve istemezdi. Buyuklerime gore soy cok onemli ve asiri koruyucular. Aile icimizden birisi baska koyden birisiyle evlenmis olsa bile ona "yabanci" damgasini verirler. Bizimkiler bir zamanlar konusuyordu yabanci yabanci diye. Saniyordum ki evlendigi kisi baska ulkeden veya Turk degil, meger baska koyden mis

Yatay bakıyorsanız sorun yokmuş.

Niye bazilarinin evet'i bazilarina bukadar girmis ben anlamiyorum.
Anasiyla abisiylemi evleniyor embesiller...

Gidin cocuguna tecavuz eden , bacisini genel evde satan serefsizlere yatay dikey duz bakin.

Birinci dünya savasina kadar gitmistir bu akraba evlilikleri.

bakan
baktığına
hangi gözle baktığını söylesin

Kuzenime başka gözle bakamam bu konudan da çok fazla var

Geri