Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayatına bambaşka akrabalar eklemek yerine; aynı, zaten tanıdığın akrabalarla devam etmek bana çok makul geliyor........ akraba sevmeyenler olumlu bakabilir....... ben sevmiyorum mesela.......
Kadınların köpeklerle, havuçlarla, Erleklerin atlarla, damacanayla sevistiği bir çağda kuzenle evlenmek ters mi geliyor size?
Kimdi o yeğeniyle aşk yaşayan çağdaş dizi oyuncusu? Buna itlik denir tabi.
Normal bakiyorum. Tabi zorla olmadigi surece ve kabul edilir sartlarda oldugu surece. Benim sulalem eskiden disardan kimseyi kabul etmezdi ve istemezdi. Buyuklerime gore soy cok onemli ve asiri koruyucular. Aile icimizden birisi baska koyden birisiyle evlenmis olsa bile ona "yabanci" damgasini verirler. Bizimkiler bir zamanlar konusuyordu yabanci yabanci diye. Saniyordum ki evlendigi kisi baska ulkeden veya Turk degil, meger baska koyden mis