Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesela bir mesajımı alıntıla canım benim.@melnur sen bu hikayenin neresindesin itiraf et hadi eski mesajlarını buldum
Siyaseti 8-9 yaşlarındaki çocuğa mikrofon verip bir parti liderine hakaret ettirecek kadar kaliteli siyaset yapan bir parti..
dindar nesil adı altında kindar nesil yetiştiriyorlar.Çocuğun da beynini nasıl yikamislarsa artık bu yaşta konuşmalarına bak
Siyasetin geldiği nokta şuncacık çocuğun siyasete alet edilmesi..Siyasetin geldiği noktaya bak suncacik çocuğu hedef gösteriyorlar
Çocuk kürsüye çıkmış heves etmiş sanki önceden organizasyon edilmiş gibi yazıyorsunSiyasetin geldiği nokta şuncacık çocuğun siyasete alet edilmesi..
Pardon ? Erdoğanın kürsüsüne kendiliğinden heves edip çıkan çocuk öyle mi ?Çocuk kürsüye çıkmış heves etmiş sanki önceden organizasyon edilmiş gibi yazıyorsun
Neyse aman çocuk işte, konuları karıştırdımPardon ? Erdoğanın kürsüsüne kendiliğinden heves edip çıkan çocuk öyle mi ?polyanna da ana karakter gibisin iba.
Birak bu işleri bahtiyar sanki aşırı Tayyip düşmanı evde yetişen bir çocuk Erdoğan'a küfür etmiyor mu? Basit şeyleri ne kadar büyütüyorsunuzEyup'e siyaset konusunda bir sey idrak ettirmek deve'ye bale ogretmek gibi bir sey yani. Ben onu biraktim, sizde birakin bence.![]()