AKP İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Camlı'dan bilimsel açıklamalar

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ben Tayyip olsaydım bana oy veren seçmenden utanırdım.yeliz bile milletvekili olmuş her ay düzenli yüksek maaşını alıp bir iki sene sonra emekli olup kurtulacak herşeyi boşverin Yeliz’in bu partide olması ne büyük ayıp.akplilerde utanma duygusu yoktur onun için ben utanıyorum yerinize mka.
Öyle deme ama @ismail89 üzülür. Çok seviyor ve örnek alıyor abisi.

Sana batmadıysa kimseye batmaz o kadar düşünme. İşte seni uçuran bilim adamı milletvekillerinden bir tanesi. Hadi utanma söyle övünüyorsun hocanla
@melnur cuğum, halktan seçilmiş bir halk temsilcisi seni neden bu kadar meşgul ediyor. Adam kendisini ifade edemiyor. Kötü bir şey mi söylüyor? Var mı CHP veya HDP de halk arasından seçilebilmiş birisi? Hepsi halka dayatılmış uzman yalancılar, tecavüzcüler, terör sempatizanları, Amerika yalakaları.

bir gün fakir edebiyatı yapma ihtimalime karşı rakı, bira, viski içtiğim fotoğraflarımı paylaşmam.
çünkü kainat, evren ve galaksi liderimiz bunu bir şekilde bulur : dd

600 vekilden bir fire bişi değil!
Kaldı ki, yanlış veya doğru hiçbir fikir beyan etmeden
el kaldırıp indirerek, kıyak fırsatlarla lüks hayat süren vekillere
bakınca Çamlı vekil

600 vekilden bir fire bişi değil!
Kaldı ki, yanlış veya doğru hiçbir fikir beyan etmeden
el kaldırıp indirerek, kıyak fırsatlarla lüks hayat süren vekillere
bakınca Çamlı vekil
Ya bu adamın söylemlerini bir tarafa bırakırsak eğer ben önemli bir kesimi temsil ettiğini düşünüyorum. Azımsanmayacak sayıda seçmenleri bu kafada. Önemli olan milletvekili olarak milletin temsili ise orada duruşuyla bile bu işi yerine getiriyor. Konu içerisindeki kimi yorumlar bile buna ispat niteliğinde.

Ya bu adamın söylemlerini bir tarafa bırakırsak eğer ben önemli bir kesimi temsil ettiğini düşünüyorum. Azımsanmayacak sayıda seçmenleri bu kafada. Önemli olan milletvekili olarak milletin temsili ise orada duruşuyla bile bu işi yerine getiriyor. Konu içerisindeki kimi yorumlar bile buna ispat niteliğinde.
Haklısın ama işte ama
Geleneksel hurafe duvarı yıkılmadan, aydınlık, özgürlük yok bu memlekete
CHP, kos kocaman, cumhuriyeti kuran parti bile, bataklığı kurutma derdinde değil,
Daha doğrusu farkında değil, hala sivrisineklerle uğraşıyor,
Bizde şuan bunu yapıyoruz,
Ülkede ne kadar demokratik dediğimiz örgüt varsa,
Bu örgütlerin hepsi
Otoriteye hizmet ediyor, lgbt nin istiklal caddesinde bir yürümesi ak partinin oyunu
bir kaç puan artırır, solcu demokratlar, fenistler de zanneder ki azar azar kazanacağız sanır
En yakınlarımdan biliyorum, açlıktan ölür, inandırılmış hurafe değerlerine laf söyletmez.

@melnur cuğum, halktan seçilmiş bir halk temsilcisi seni neden bu kadar meşgul ediyor. Adam kendisini ifade edemiyor. Kötü bir şey mi söylüyor? Var mı CHP veya HDP de halk arasından seçilebilmiş birisi? Hepsi halka dayatılmış uzman yalancılar, tecavüzcüler, terör sempatizanları, Amerika yalakaları.
Halktan seçilmiş birisi? Sanki AKP nasıl aday gösteriyor kimse bilmiyor. Gördük kurultaylar da kim aday belirliyor ve seçtiriyor.
Kim seçilirse seçilsin ama seçilen ülkeyi temsil ediyor. Bu tip vekillerden temsil edilmek seni rahatsız etmiyor belli. Ve birde bu adamın söylediklerine inann güruh var.
Halkın seçtiklerine saygıdan bahsedene bak?
Halkın seçtiği İstanbul, Ankara,.... da belediye başkanlarına şantaj ile zorla nasıl istifaya zorlayana da bir iki laf etsen keşke. Varsa suçları neden açıklanmıyor bir sorsan, ......
Halktan seçilmiş bir halk temsilcisi demek böyle saçmalamak değil bunu da iyi öğren. Halktan gelen dengesiz ve yersiz açıklamalar yapabilir demeye getiriyorsun böylelikle.

Son düzenleme:
Halktan seçilmiş birisi? Sanki AKP nasıl aday gösteriyor kimse bilmiyor. Gördük kurultaylar da kim aday belirliyor ve seçtiriyor.
Kim seçilirse seçilsin ama seçilen ülkeyi temsil ediyor. Bu tip vekillerden temsil edilmek seni rahatsız etmiyor belli. Ve birde bu adamın söylediklerine inann güruh var.
Halkın seçtiği İstanbul, Ankara,.... da belediye başkanlarına şantaj ile zorla nasıl istifaya zorlayana da bir iki laf etsen keşke. Varsa suçları neden açıklanmıyor bir sorsan, ......
Halktan seçilmiş bir halk temsilcisi demek böyle saçmalamak değil bunu da iyi öğren. Halktan gelen dengesiz ve yersiz açıklamalar yapabilir demeye getiriyorsun böylelikle.
Temel sorunumuz, parti içi demokrasi, ilkeli siyaset
Bizdeki siyaset piyes oyunu bile değil,
Nasrettin Hoca nın dediği gibi
Suyunun suyunun suyu, demokrasi, bunu düzeltmeden, ülke asla düzelmez

CHP'nin son derece demokratik genel başkan seçimlerini dikkate almazsak, demokrasilerde yönetimi de, vekili de halk seçer. Bu da CHP ve yandaşlarına çok ters düşer.

Peki Cemaat te bu durumlar nasıl işliyor. Bu konuda az çok bir bilgin olduğunu düşünüyorum. Sen araştıran birisisin. Adamın ahı gitmiş, vahı kalmış. Yarın bir gün Coronalı veya Coronasız güp giderse, nasıl bir olgu ile karşılaşırız?

Seçim mi olur? savaş mı çıkar? Cia mi işi haleder?

CHP'nin son derece demokratik genel başkan seçimlerini dikkate almazsak, demokrasilerde yönetimi de, vekili de halk seçer. Bu da CHP ve yandaşlarına çok ters düşer.

Peki Cemaat te bu durumlar nasıl işliyor. Bu konuda az çok bir bilgin olduğunu düşünüyorum. Sen araştıran birisisin. Adamın ahı gitmiş, vahı kalmış. Yarın bir gün Coronalı veya Coronasız güp giderse, nasıl bir olgu ile karşılaşırız?

Seçim mi olur? savaş mı çıkar? Cia mi işi haleder?
Ben CHP sözcüsü değilim, orada antidemokratik davranış görürsem ve geçmişte oldu hemen eleştiririm.
Demokraside tabiiki yönetimi de vekili de halk seçer ve gene halk indirir. AKP belediyelerin de neden bay Tayyip kovdu? Onları halk seçmedi de kim seçti?
Diğer taraftan kayyum atanan belediyeler de halkın seçtikleri neden kendi aralarında yeni başkan seçmediler ve o hakları ellerinden alındı ve AKP'li kayyumlar atandı?
Cemaat memaat tanımam boşuna imali yazıp hala beni Fetöcü yapmaya çalışma. Aynı terbiyesizliği ben de senin için yaparım ve sana Fetöcü derim. Adam gibi yazışacaksan buyur. Arada bir bazı konularda birbirimizle şakalaştık ve herhangi bir sıkıntı da yok. Çamur atmayı bırak son olarak uyarıyorum.

'' Bilahare getirilen de Cumhuriyet değil Çamuriyet'ti. Zaten 1950'ye kadar da Cumhur'un adı yoktu.! ''

Koskoca Antalya sahilinde kum bu adamda bilimsellik maşallah.... adamın söylediklerinde bilimsellik aramak...

Geri