AKP İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Camlı'dan bilimsel açıklamalar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Neden bu kadar uçuyoruz ve dünyanızı kıskanıyor anlıyorum. Başımızdan eksik olmayın.

Yahu bu adamın lafini ciddiye almanıza gerek yok. Geçmişi belli bu adamın tayyip in IBB başkanlığı döneminde şoförü idi. Ne gibi bir bilgi sahibi ki bilimsel açıklama yapıyor

Yahu bu adamın lafini ciddiye almanıza gerek yok. Geçmişi belli bu adamın tayyip in IBB başkanlığı döneminde şoförü idi. Ne gibi bir bilgi sahibi ki bilimsel açıklama yapıyor
Ahhh lütfen ama, az da olsa bilime değer veren ve daha da ileriye götüren sayın vekile saygılı olalım.

Adam haklı
Millet ne çektiyse kazıklardan çekti.
Romarakamı ne ya!
Kazıklarla uğraşmak zorundamıyız

@ultrAslan , @ismail89 ve benzerlerinin fikir hocası bu tip vekiller. Aynen bu vekil gibi açıklamalar da bulunuyorlar yer yer.

Ben adam reisin başyapıtı. İbreti âlem için getirilip oraya kondu. Distropyanın derecesini anlayalım diye. Yapabileceklerinin sınırı olmadığını görelim diye.

Ben Tayyip olsaydım bana oy veren seçmenden utanırdım.yeliz bile milletvekili olmuş her ay düzenli yüksek maaşını alıp bir iki sene sonra emekli olup kurtulacak herşeyi boşverin Yeliz’in bu partide olması ne büyük ayıp.akplilerde utanma duygusu yoktur onun için ben utanıyorum yerinize mka.

@melnur a fena batmış o sözler. Şimdi bize kendisi bir şeyler anlatmak ister ama kendisinin de bir şey bildiği yok.

@melnur a fena batmış o sözler. Şimdi bize kendisi bir şeyler anlatmak ister ama kendisinin de bir şey bildiği yok.
Sana batmadıysa kimseye batmaz o kadar düşünme. İşte seni uçuran bilim adamı milletvekillerinden bir tanesi. Hadi utanma söyle övünüyorsun hocanla

Geri