Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahhh lütfen ama, az da olsa bilime değer veren ve daha da ileriye götüren sayın vekile saygılı olalım.Yahu bu adamın lafini ciddiye almanıza gerek yok. Geçmişi belli bu adamın tayyip in IBB başkanlığı döneminde şoförü idi. Ne gibi bir bilgi sahibi ki bilimsel açıklama yapıyor
Melnur azittin yine sakin ol@ultrAslan , @ismail89 ve benzerlerinin fikir hocası bu tip vekiller. Aynen bu vekil gibi açıklamalar da bulunuyorlar yer yer.
Yalanmı yani, bu vekilin söylediklerine değer vermiyormusun? Hadi söyle.Melnur azittin yine sakin ol
Sana değer veriyorum ama her geçen gün azalıyorYalanmı yani, bu vekilin söylediklerine değer vermiyormusun? Hadi söyle.
Bu vekile artık değer vermediğini itiraf ettiğine göre sende bir ışık görüyorum. Doğru yoldasın, güzel gelişme devam et.Sana değer veriyorum ama her geçen gün azalıyor
Sana batmadıysa kimseye batmaz o kadar düşünme. İşte seni uçuran bilim adamı milletvekillerinden bir tanesi. Hadi utanma söyle övünüyorsun hocanla@melnur a fena batmış o sözler. Şimdi bize kendisi bir şeyler anlatmak ister ama kendisinin de bir şey bildiği yok.