AKP iktidarına lütfen son verelim...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
ZDaVag.jpg

pgao3q.jpg

QA0lOr.jpg

Ne zaman ki kürt denince aklınıza pkk gelmeyecek, işte o zaman barış olmuş demektir.

Insan düşünmüyor da degil kürt olmakda zor.
Oy verseler dert vermeseler dert isin ucunda tehdit var.
Ki zaten eminim ki kürtler de Apo gibi bir bebek katilini istemezler.
Çünkü doguda insanlari katletmistir.

2001 krizini keval derviş sayesinde atlattık akplilerde tayyib yaptı sanıyor :D

Insan düşünmüyor da degil kürt olmakda zor.
Oy verseler dert vermeseler dert isin ucunda tehdit var.
Ki zaten eminim ki kürtler de Apo gibi bir bebek katilini istemezler.
Çünkü doguda insanlari katletmistir.

yahu oradaki çoğu insan özerklik vs istemiyor aslına bakıldığında.
kaçakçılık yapanların işine geliyor kaos ortamı
faydalanıp herşeyi yapıyorlar, diğer türlüsü mümkün olmayacak yani.
yahu bir ağa'nın 35 tane köyü mü olur? derebeyliktir bu. feodalizm

şu konuya bence bir açıklık getirelim sayın hocam
herkes diyor ki oy verdiniz teröristleri meclise soktunuz.
yahu sevgili arkadaşlar bu adamlar zaten mecliste değil miydi?
ikinci bir diğer konu; şimdi bakıyorum da AKP'li arkadaşlarımız milliyetçi olmuşlar.
sorarım sizlere aziz dostlarım; sınır kapısında davul zurna ile pkk'lıları karşılayan kimdi?
bizzat devletin kanalı trt kürtçe yayına başlamadı mı? doğuda vs sokaklara kürtçe isimleri verildiğinde iktidar kimdi? kürtçe milleti selamlayıp hepimiz kardeşiyiz diye naralara atan kimdi?

Dostum bak karaya boyadım. Aklına kürt, pkklı olarak kazınmış. trt kürtçenin nesinden rahatsız oldun? Zaten devlet tekelinde ve olmasını istedikleri yayınlar yapılıyor. Pkk kanalı mı o?
Sokaklara kürtçe isimler verilmedi, zaten adları öyleydi ve resmileşti. Bunun nesi kötü?
Kürtçe millete senlenmişmiş. Lan bu kürtçe ile ne alıp veremediğin var? Arapça seslenseydi böyle diyecek miydin?
Sonra da vay ben yanlış anlaşıldım. Ben kürtlerin hepsine pkklı dememişmişim.
Evet, pkklıları davul zurnayla karşılamalarını eleştirebilirsin. Bir bu var söylediklerinde doğru olan.

Dostum bak karaya boyadım. Aklına kürt, pkklı olarak kazınmış. trt kürtçenin nesinden rahatsız oldun? Zaten devlet tekelinde ve olmasını istedikleri yayınlar yapılıyor. Pkk kanalı mı o?
Sokaklara kürtçe isimler verilmedi, zaten adları öyleydi ve resmileşti. Bunun nesi kötü?
Kürtçe millete senlenmişmiş. Lan bu kürtçe ile ne alıp veremediğin var? Arapça seslenseydi böyle diyecek miydin?
Sonra da vay ben yanlış anlaşıldım. Ben kürtlerin hepsine pkklı dememişmişim.
Evet, pkklıları davul zurnayla karşılamalarını eleştirebilirsin. Bir bu var söylediklerinde doğru olan.

olm sen akıl fakiri misin lan? gözlerinle oku yazdıkları mı
ben rahatsız oluyorum demedim. Olan akp'liler dedim.
benim sinirlerimi zıplatma aksam aksam

olm sen akıl fakiri misin lan? gözlerinle oku yazdıkları mı
ben rahatsız oluyorum demedim. Olan akp'liler dedim.
benim sinirlerimi zıplatma aksam aksam

Yav sitem etmişsin. pkklıları davul zurnayla karşılamaları ile o diğer yazdıklarını aynı kefeye koyup eleştiri yapmışsın. Akp iktidarı bunu yaptı da şunu yaptı. Kötü gösteriyorsun ve bunu yapan aha akp diyorsun. Gözlerimle okudum.

Yav sitem etmişsin. pkklıları davul zurnayla karşılamaları ile o diğer yazdıklarını aynı kefeye koyup eleştiri yapmışsın. Akp iktidarı bunu yaptı da şunu yaptı. Kötü gösteriyorsun ve bunu yapan aha akp diyorsun. Gözlerimle okudum.

pan başım ağrıyo

Geri