Arkadaşlar son zamanlar böyle bir gerçek var hepimizin gördüğü üzere , böyle bir konu yok sanırım yada ben bulamadım :S Oda ayrı bi ilginçlik ama sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
AKP nin zaten savunulacak bir tarafı yok. Ama vatandaşa inanamıyorum. Miting alanları dolu, Erdoğan 'a güveniyoruz sözleri heryerde.. Apaçık ortaya dökülen birşeyin neresine destek oluyor bu halk, ne zaman uyanacak? Anlamıyorum..Uruguay 'da adı rüşvet iddialarına karışan bakan soruşturmanın selahiyeti için istifasını vermiş bizde hala çöp yerinden oynamıyor..Bu kadar mı değerli koltuklarınız, nerde sizin şerefiniz,onurunuz..Olaydan tek zararlı çıkan emniyet mensupları, savcılar..Bu kadar kamu personelinden kim cemaatçi kim değil nasıl da hemen tespit edip tasfiye ettiniz bir anda..Madem biliyordunuz neden olayınız patlayana kadar sustunuz.. Bir gecede soruşturma yönetmeliklerini bile değiştirdiniz.Ülkenin içini boşaltanlar suçlu değil, soruşturmada görev alan insanlar suçu pozisyonunda.Gerisi koltuğunda oturup suların durulmasını bekliyor resmen.Gezi parkı olaylarında, Ergenekon davasında cemaat iyiydi,rüşvet skandalını ortaya dökünce kötü oldu.Cemaatçi biri değilim ama er ya da geç işlerine geldiği anda yaptılar ya da yapmadılar.. Böyle bir ayıbı ortaya döktükleri için helal olsun adamlara.
Bizim millet çok ilginç zaten.Çok güzel bir söz var bu konuyla ilgili.
''800 lira maaş alanlar 800 trlyonu götürenleri savunuyor''
Keza öyle akılsızlar var ki''Başbakan yolsuzluk yapsa da bunu milleti için yapar''diyen seçmen(!)ler var,artık sen düşün milletin halini.
Akp-cemaat kavgasını da kahkahalar atarak izliyorum![]()
Zaten Akp iktidarıyla birlikte uzaylılara inanmaya başladım
Kimle konuşsam AKP ye atıp tutuyor, anketlerde yine %5o ye dayanmış oylarkendimden bile şüphe edicem sandığa gidince mi bişeyler oluyor nedir :zuha:Kim veriyor bu kadar oyu (:
Savaşın sonucu o zaman belli olacak işte.Gül denge politikası izliyor,geçici bir çözüm bu politika ama dediğin gibi Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucu belirleyecek.Olaylar silsilesinin esas bombasını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce bekliyorum. Cemaat elindeki son kozları oynayacaktır.