Akp & Cemaat çekişmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 4285 gün önce görüldü
Arkadaşlar son zamanlar böyle bir gerçek var hepimizin gördüğü üzere , böyle bir konu yok sanırım yada ben bulamadım :S Oda ayrı bi ilginçlik ama sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ?

Yiyebildikleri kadar Birbirlerini yesinler hiç bir sakıncası yok :D

AKP nin zaten savunulacak bir tarafı yok. Ama vatandaşa inanamıyorum. Miting alanları dolu, Erdoğan 'a güveniyoruz sözleri heryerde.. Apaçık ortaya dökülen birşeyin neresine destek oluyor bu halk, ne zaman uyanacak? Anlamıyorum..Uruguay 'da adı rüşvet iddialarına karışan bakan soruşturmanın selahiyeti için istifasını vermiş bizde hala çöp yerinden oynamıyor..Bu kadar mı değerli koltuklarınız, nerde sizin şerefiniz,onurunuz..Olaydan tek zararlı çıkan emniyet mensupları, savcılar..Bu kadar kamu personelinden kim cemaatçi kim değil nasıl da hemen tespit edip tasfiye ettiniz bir anda..Madem biliyordunuz neden olayınız patlayana kadar sustunuz.. Bir gecede soruşturma yönetmeliklerini bile değiştirdiniz.Ülkenin içini boşaltanlar suçlu değil, soruşturmada görev alan insanlar suçu pozisyonunda.Gerisi koltuğunda oturup suların durulmasını bekliyor resmen.Gezi parkı olaylarında, Ergenekon davasında cemaat iyiydi,rüşvet skandalını ortaya dökünce kötü oldu.Cemaatçi biri değilim ama er ya da geç işlerine geldiği anda yaptılar ya da yapmadılar.. Böyle bir ayıbı ortaya döktükleri için helal olsun adamlara.

Üzülyorum. İki tarafta şöyle müslümanız biz şöyle ümmeti diyor. Bölünen bir ümmet mi olur? Birbirlerine düştüler, yazık böyle ümmete, birlik olmak gerekirken..

Körler sağirlar birbirini ağirlar ne beklenirki böyle olucagi belliydi herkes kendi cikarini dusunuyo zaten bu fetonun gözünü toprak doyursun dersanelerden yurtlardan dha bi cok yerden kazandgi paralar yetmedi smdi paranin kaynagi kesilcek diye adam basladi bedduaya :S

yasama yürütme ve yargı organında yürütme işini devlet çok ters anladı sanırım. :)

Hangi gerçek? Yalan hepsi fotomontaj. Yemişler, çalmışlar, çırpmışlar demeyin. Ağzınız yüzünüz yamulur.

19. yüzyılın ortalarında Nato ile bir anlaşma imzaladık. Dediler ki, komünizm tehlikesine karşı tedbir almak üzere devletinizin her mekanizmasına girmemiz gerekiyor. Kabul ettik. Bir Nato örgütü olan Gladio, Ankara ve komutanlıklar başta olmak üzere her yere sızdı. Ülke içerisinde sudan sebeplerle bir çok vatansever insana suikast düzenlediler, uyuşturucu ticareti ve terör örgütüne yaptırdıkları eylemlerle ülkeyi milyarlarca dolarlık zarara soktular. Şehit analarının çektiği acılara girmek bile istemiyorum.

Ardından birisi çıkıp dedi ki, vakti gelince orduyu tasfiye edeceğiz. Bu söylediği, ordunun güzide komutanlarını değil, Nato'nun yetiştirdiği komutanları tasfiye etmek anlamına geliyordu. Ama buna kimse inanmak istemedi. Dün, hükümete gelmeden evvel tüm medya tarafından "KAHRAMAN BAŞA GELİYOR" reklamları yapılırken, bugün aynı medya o kişi için "AMERİKAN MAŞASI" diyor.

Evet, hükümetin ordu içerisindeki gizli yapılanmayı çözmeye başladığını gören Nato'nun, Türk Gladio'sunu emniyetin içerisine kaydırmaktan başka çaresi kalmamıştı. Öyle de yaptı. Ve emniyet içerisinde 3 ayrı gurup oluştu. Birincisi cemaatin gurubu, ikincisi Nato'nun gurubu, sonuncusu ise tarafsız olanlar (vatana hizmet etmek için taraf olma zorunluluğu hissetmeyenler) gurubu.

Peki bu anlattıklarımın, günümüzle olan ilgisi nedir ona bakalım. Önce Tayyip Erdoğan ile Fethullah Gülen arasında geçen diyaloğa bakalım. Bu diyaloğu kendim derledim. Aralarında birebir bu konuşmalar geçmese de, buna yakın gelişmelerin yaşandığı aşikardır.

Recep Tayyip Erdoğan: Eğitimde büyük bir çığır açacağım. Dershane devri de bitecek.

Muhammed Fethullah Gülen: MEB ve genel eğitim işini bana bırak. O iş benim işim.

RTE: Bu ülkenin başbakanı benim. Her iş benim işim. Devletin içerisinde devlet olmaz. Eğitim adına kendi gücünden yaptığın ve yapacağın yatırımlarda destekçinim. Ama resmi dairelerde hüküm vermene müsaade edemem. Bu etik değildir ve ileride büyük problemlere yol açar. Unutma ki tek başına değilsin ve etrafında bulunan yüzlerce yöneticiden mutlaka senden habersiz büyük yanlışlar yapıp ülkenin itibarını anında düşürebilir.

MFG: Bu ülkenin başbakanı sen isen, benim sayemde sensin. Seni o koltuğa oturtan güç benim gücümdür. Seni o koltuğa oturttuğum gibi indirmesini de bilirim.

RTE: Dün seçimlerde bana destek verdiysen, bugün de o destek verdiğin kişinin kararlarına saygı duyacaksın. Madem kendine köle bir başbakan arıyordun, eğitim kurumlarına o doğrultuda talimat ver. Belki o zaman istediğin adamı yetiştirebilirler.

Tam o sırada ülkemizin yaptığı petrol anlaşması, emperyalist kan emiciyi çok kızdırdı. Bu gerçeği kabul etmek istemedi. Çünkü kendilerinden izin almadan yapılan ilk anlaşmaydı. Bu anlaşmayı yapabilmek için belirli donanımlara sahip olmak gerekiyordu ve Türkiye artık o donanıma, o koza, o güce ve o alt yapıya sahip bir ülke.

Madem bunlar benden habersiz anlaşma yapabiliyorlar, ben de onlara güzel bir ders vereyim dedi emperyalist vampir. Emniyet içerisindeki yapılanmayı harekete geçirip, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu gün yüzüne çıkarttı. Bunu öyle ustaca yaptı ki, herkes bu işi cemaatin yaptığını zannetti. Kendi komser ve başkomser takımını kullanıp, emniyet amirlerinden habersiz yaptığı bu operasyonla, aslında hükümete istemeyerek iyilik yaptı. Şuan o vampir çok pişman ve yeni yollar arayışında...

Bu konu hakkında pek bilgim yok. Ama herkes çok güzel oyuncu :)

Dostluklarını samimi bulmadığım gibi düşmanlıklarını da gerçekçi görmüyorum.Gündem değişiyor,çıkarlar değişiyor,para transferleri değişiyor.Sonuçta her iki tarafta dini kullanıyor olan vatandaşa insanlığa oluyor.Birbirlerini yiyip bitirmeleri dileğiyle.

AKP nin zaten savunulacak bir tarafı yok. Ama vatandaşa inanamıyorum. Miting alanları dolu, Erdoğan 'a güveniyoruz sözleri heryerde.. Apaçık ortaya dökülen birşeyin neresine destek oluyor bu halk, ne zaman uyanacak? Anlamıyorum..Uruguay 'da adı rüşvet iddialarına karışan bakan soruşturmanın selahiyeti için istifasını vermiş bizde hala çöp yerinden oynamıyor..Bu kadar mı değerli koltuklarınız, nerde sizin şerefiniz,onurunuz..Olaydan tek zararlı çıkan emniyet mensupları, savcılar..Bu kadar kamu personelinden kim cemaatçi kim değil nasıl da hemen tespit edip tasfiye ettiniz bir anda..Madem biliyordunuz neden olayınız patlayana kadar sustunuz.. Bir gecede soruşturma yönetmeliklerini bile değiştirdiniz.Ülkenin içini boşaltanlar suçlu değil, soruşturmada görev alan insanlar suçu pozisyonunda.Gerisi koltuğunda oturup suların durulmasını bekliyor resmen.Gezi parkı olaylarında, Ergenekon davasında cemaat iyiydi,rüşvet skandalını ortaya dökünce kötü oldu.Cemaatçi biri değilim ama er ya da geç işlerine geldiği anda yaptılar ya da yapmadılar.. Böyle bir ayıbı ortaya döktükleri için helal olsun adamlara.

Bizim millet çok ilginç zaten.Çok güzel bir söz var bu konuyla ilgili.

''800 lira maaş alanlar 800 trlyonu götürenleri savunuyor''

Keza öyle akılsızlar var ki''Başbakan yolsuzluk yapsa da bunu milleti için yapar''diyen seçmen(!)ler var,artık sen düşün milletin halini.

Akp-cemaat kavgasını da kahkahalar atarak izliyorum :)

Aklıma bu söz geldi.Mevlana ne güzel söylemiş.

544567_364408156962913_2017100949_n%5B1%5D.jpg

Bizim millet çok ilginç zaten.Çok güzel bir söz var bu konuyla ilgili.

''800 lira maaş alanlar 800 trlyonu götürenleri savunuyor''

Keza öyle akılsızlar var ki''Başbakan yolsuzluk yapsa da bunu milleti için yapar''diyen seçmen(!)ler var,artık sen düşün milletin halini.

Akp-cemaat kavgasını da kahkahalar atarak izliyorum :)

Kimle konuşsam AKP ye atıp tutuyor, anketlerde yine %5o ye dayanmış oylar :D kendimden bile şüphe edicem sandığa gidince mi bişeyler oluyor nedir :zuha:Kim veriyor bu kadar oyu (:

Kimle konuşsam AKP ye atıp tutuyor, anketlerde yine %5o ye dayanmış oylar :D kendimden bile şüphe edicem sandığa gidince mi bişeyler oluyor nedir :zuha:Kim veriyor bu kadar oyu (:
Zaten Akp iktidarıyla birlikte uzaylılara inanmaya başladım :D Uzaydakiler seçim günü akpye oyunu verip gidiyorlar sanırım :D

çekirdek ve kola kombinasyonuyla takip etmesi güzel oluyor lakin bunlar birbirlerinin rantına konma telaşesinde ülkenin anasını belliyolar o durumdan biraz endişelenmiyo değilim. sonuc olarak çare drogba.

Olaylar silsilesinin esas bombasını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce bekliyorum. Cemaat elindeki son kozları oynayacaktır.

Olaylar silsilesinin esas bombasını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce bekliyorum. Cemaat elindeki son kozları oynayacaktır.
Savaşın sonucu o zaman belli olacak işte.Gül denge politikası izliyor,geçici bir çözüm bu politika ama dediğin gibi Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucu belirleyecek.

Geri