AKP 23 yıldır iktidarını nasıl koruyabiliyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Deprem oldu, Deprem oldu, Deprem oldu, Savaş çıktı, daha fazla savaş çıktı. Her şeye direnebilen bir hükümet.

Bir de şöyle sorsak, CHP neden hükümet olamıyor? Bence sorunun cevabına daha çok yaklaşmış oluruz. Bir hükümetin başarısı, muhalefetin başarısızlığı ile orantılıdır.
Sen yine de öyle deme Üstadım 80 yıldır muhalefette kalmayı başarabilmek de büyük bir başarı :) işin acısı şu ki bu gidişle Cumhurbaşkanı ceketini koysun yine kazanacak. Bu Neye benziyor biliyor musun? Hani büyük çiftliklerde hindiler olur ya hepsi bir anda gulu gulu Öter onun gibi :) Ya da Cem Yılmaz'ın dediği gibi aklı yok ama fikri var hahaha.

O kadar şey yazmışsınız inanın okumadım. Çünkü cevabı çok basit. Ama şundan eminim tartışmasınız hepinizde bunu kabul edeceksiniz, AKP iktidardan asla düşmez! Çünkü arkasında CHP var 🤣

Parti kurma, muhalefet CHP olduktan sonra. Rastgele bir hayvan Derneği bile kurursan CHP varsa kesin iktidardasın🤣🤣🤣

En büyük suçlu tüm muhalefet ve toplumun genelinin duyarsız, yalaka, bilgisiz,....... oluşu.
Böyle bir toplum ve muhalefet böyle bir iktidarı annelerinin ak sütü gibi hak ediyorlar. Hallerine üzülüyorsam namerdim, daha beter olsunlar.

erkekliğe iktidar derseniz
sonrası falan filan
zaten aşklar yalan dolan ya

Geri