-
-
-
-
-
Forumdaki bir konuya yazdığım yorumdan esinlenerek konuyu açmak istedim. Yorumum şu;
Evet, AKP şunu yaptı bunu yaptı demek yerine neden iktidarda olduğunu sorgulamak tutarsız olmayacaktır. Bu adamlar neyi doğru yapıyor da iktidarda kalabiliyor yada alternatif olarak görünenler neyi yanlış yapıyor da kazanamıyor...
Konunun çok geniş olduğunun farkındayım. O nedenle çok farklı cevaplar gelebileceğini düşünüyorum. Hadi bakalım...
İlgili konu : AKP hükümetlerinin kısa yolsuzluk tarihi23 sene olmuş, yolsuzluk olduğunu düşünmeyen/inanmayan kitleye neyi anlatacaksın. Ensesine vurup malını mülkünü elinden alsalar “vatana feda olsun” deyip avel avel yoluna devam eder. Tartışmanın bence yolsuzluk var mı yok mu ekseninde yürümesi dahi anlamsız. Onun yerine bunca şeye rağmen adamlar nasıl hala iktidarını koruyabiliyor diye sorun. Daha verimli olur.
Evet, AKP şunu yaptı bunu yaptı demek yerine neden iktidarda olduğunu sorgulamak tutarsız olmayacaktır. Bu adamlar neyi doğru yapıyor da iktidarda kalabiliyor yada alternatif olarak görünenler neyi yanlış yapıyor da kazanamıyor...
Konunun çok geniş olduğunun farkındayım. O nedenle çok farklı cevaplar gelebileceğini düşünüyorum. Hadi bakalım...