Öyle bi şeyYaboş aşk hikayesi mi yazıyorsun? Hfjfjjf
Öyle bi şeyYaboş aşk hikayesi mi yazıyorsun? Hfjfjjf
Flört yemeği çok güzel geçiyor..kıza en pahalı şarabı açtım.swarowski kolye aldım şimdi mi versem yoksa yemekten sonra mı kafam karıştı..aman allahım bu nasıl güzellik umarım vazgeçmez..
Yemek yedik bitirdik yanında arkadaşı var ben biraz dışarı çıktım hava aldım şimdi gideceğimsen niye burada vakit harcıyorsun yabani, sevgiline odaklansana...
Hani resimFlört yemeği çok güzel geçiyor..kıza en pahalı şarabı açtım.swarowski kolye aldım şimdi mi versem yoksa yemekten sonra mı kafam karıştı..aman allahım bu nasıl güzellik umarım vazgeçmez..
Bekle 15 dk ya paylaşırımHani resim![]()
Onurcan /2......Yaboş aşk hikayesi mi yazıyorsun? Hfjfjjf
Alt tarafı kek yağlı bazlama yapacaktın.Yapmam gereken bir şey var. Kalkamadım. Onu düşünüyorum şu an.
Yok yemek işi değil kkfjjfAlt tarafı kek yağlı bazlama yapacaktın.
Klau büyük avın peşinde@fjkls suan napio acaba
Eğitimde su an kndisi ljdhfşe@fjkls suan napio acaba
ısıtmak.... yiierim........nerdesin sen heAklımdan @Aze ve @Stockholm Sendromu nu ısıtmak geçiyor kjkjkhkjkh çok özledim laan
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.