Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen, beni hatırlıyor musun? Benim seni hatırladığım gibi.
Sokaklarda yalnız yürüyorum. Yalnız kalmaktan nefret ediyorum ve bunu herkes görebiliyor.
Nasıl, nasıl oldu da her şey bu kadar ters gitti? Her şey mükemmeldi ama artık bitti.
Sahip olduklarımız henüz kaybolmadı. Çünkü sen daima buradasın, düşüncelerimde..
Ben senin hayatında olmasam bile sen daima benim hayatımdasın.
Çünkü sen benim hatıralarımdasın.
Sen, sen beni ne zaman hatırladın? Beni özgür bırakmadan önce dinle, lütfen..
Birisi seni istiyor.
Birisinin sana ihtiyacı var.
Birisi her gece seni rüyasında görüyor.
Birisi nefes alamıyor, sensiz o yalnız.
Birisini bir gün seni göreceğini umut ediyor.
O birisi benim
Kalbi dakikada 1200 kez atar. Kanatlarını saniyede 80 kere çırpar.
Eğer kanat çırpmasını engellersen 10 saniye içerisinde ölürler.
Sinek kuşunu kameraya almışlar ve ağır çekimde izlemişler,
ne görmüşler biliyor musunuz ?
İnsan uzun süre sevmeyince tüm sevgisi tükenmiş gibi hissediyor sonradan anlıyor sevgilerin parçalara bölünüp saklandığını.
Her sabah annemi seviyorum mesela dışarı gördüğüm kelebeği öyle çok seviyorum ki korkuyorum ;
ya birine yönelirse tüm bu sevgi diye.
Boğulur insan bunca sevgiden.O kadar uzun süre sevmeyince bir kişi çıkar ve onu çok severim diye endişeleniyorum.
Ölür insan bunca sevgiden.Sonra annemin kırışıklıklarını seviyorum , dizlerimin morluğunu seviyorum , şarkıları ve denizin kokusunu seviyorum.
Seni sevmemeye çalışıyorum.İnsan sıkılır bunca sevgiden.Bulutları seviyorum.
Aile ile yaşamak güzel ev yemeği demek olabilir.
Bunun yanında tam duştan çıkıp yarı çıplak yatağa gireceğin anda susamaktır aile ile yaşamak,
misafirlerin geleceği tutmuştur da giyinmek gerekir.
Oysa ne de güzeldir şimdi yarı çıplak mutfağa sürüklenip dolabın önünde serinlerken
Ne yesem diye düşünmek.
Ardından su içip yatağa dönmek.
Adam
Sesinde sevdiğim tüm ezgilerin tınısı,sevdiğim tüm çiceklerin kokusu var. İzin ver sesinin çatı katına taşınayım ,balkonuna mevsim çicekleri koyayım güzel saksılarda.
İzin ver sesin kulaklarıma armağan olsun.Biraz konuş bana,yanıma uzan; biraz yanaş bana adam.
Bi gülüyorsun her şey karışıyor.Sonrası ayıkla kelimeleri düzene koy mimikleri.Cümlelerinden daha ne kadar anlam çıkarabilirim diye didinip dururken sen gülmemek için uğraşabilirsin.